مواد لازم

مواد لازم و آموزش رشته پلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش رشته پلو

رشته پلو یکی از غذاهای خوشمزه و ویژه ایرانی است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
کشمش پلویی ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت رشته پلو

خیساندن برنج

برای تهیه رشته پلو مجلسی ابتدا برنج را بشویید و در یک کاسه بریزید. سپس یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و آب را به حدی روی برنج بریزید که حدود دو بند انگشت روی آن را بپوشاند.

قرار دادن قابلمه آب روی حرارت

اجازه دهید برنج به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. بعد، یک قابلمه مناسب را نصف آب کنید و روی حرارت بگذارید. به آن یک قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید.

اضافه کردن رشته پلویی

وقتی آب به جوش آمد، برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید. سپس رشته پلویی را خرد کنید و به آن اضافه کنید. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و رشته نرم شوند و بعد آنها را آبکش کنید.

درست کردن ته دیگ

حالا یک قابلمه دیگر روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در کف قابلمه به عنوان ته‌دیگ بچینید. سپس برنج و رشته پلویی آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید.

دم دادن برنج

حالا یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج بریزید و زعفران دم‌کرده را به طور یکنواخت روی برنج بپاشید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد. در همین حین به تهیه کوفته‌ قلقلی می‌پردازیم.

تهیه کوفته قلقلی

برای این کار، پیازها را رنده کنید و آب اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. حال، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.

ورز دادن

مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً منسجم شوند. بعد، روی کاسه سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند. بعد از خارج کردن از یخچال، آنها را به شکل کوفته‌ قلقلی درآورید.

سرخ کردن کوفته قلقلی ها و سرو

حالا کوفته‌های قلقلی را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در ادامه، کشمش‌ها را هم در روغن چند دقیقه تفت دهید. وقتی رشته پلو آماده شد، آن را با کوفته‌های قلقلی و کشمش تزئین کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا