مواد لازم

مواد لازم و آموزش رشمی کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب رشمی

کلمه “رشمی” از زبان هندی به معنای “ابریشم” است. این کباب‌های مرغ با بافت نرم و لطیف، بسیار خوشمزه هستند و یکی از غذاهای سنتی هندی به شمار می‌روند. این کباب‌ها از زمان مغول‌ها در هند درست می‌شوند. دلیل نامگذاری آن نیز به خاطر لعابی است که گوشت در اثر خواباندن در مواد به خود می‌گیرد. کباب رشمی نام خود را از طعم شیرین و آبداری که در آن نهفته است، گرفته است. گوشت بافت دلچسبی را به لطف مارینادی که در آن خوابانده می‌شود، پیدا می‌کند. تهیه این کباب بسیار ساده است، اما باید مرغ را یک روز کامل در مزه‌دار ترکیب کنید تا طعم خوبی بگیرد.

مواد لازم برای کباب رشمی
سینه مرغ خرد شده ۳ عدد
گشنیز تازه نصف پیمانه
نعنای تازه یک چهارم پیمانه
فلفل سبز تند ۳ عدد
آب لیمو تازه ۱ عدد
نمک نوک قاشق چای‌خوری
سیر ۲ قاشق چای‌خوری
زنجبیل رنده شده ۲ قاشق چای‌خوری
ماست چکیده نصف پیمانه
شیر خشک ۴ قاشق چای‌خوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب رشمی

مرحله اول

برای تهیه این کباب خوشمزه، ابتدا گشنیز، نعناع تازه، فلفل سبز تند، آب لیموی تازه و مقداری نمک را در یک مخلوط‌کن یا غذا ساز می‌ریزیم و کمی مخلوط می‌کنیم تا پوره شود.

مرحله دوم

اگر مواد به راحتی پوره شد، که مشکلی نیست، اما اگر خوب پوره نشد، یک قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس سینه مرغ را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از آن، سیر، زنجبیل رنده شده، ماست چکیده، شیر خشک، شکر قهوه‌ای، نمک و مواد پوره شده را مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. حالا باید حداقل دو ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بماند تا طعم بگیرد.

مرحله چهارم

بعد از استراحت در یخچال، روغن را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سپس این مخلوط را به سیخ می‌کشیم و روی منقل، کباب‌پز، در فر یا تابه می‌پزیم. معمولاً این کباب‌ها در تندور پخته می‌شوند و با نان یا برنج سرو می‌شوند.

مرحله پنجم

مزه اصلی این غذا به خاطر تندی فلفل چیلی است. اگر شیر خشک در دسترس نبود، می‌توان از خامه غلیظ هم استفاده کرد. اگر امکان کباب کردن روی منقل یا کباب‌پز باشد، این کباب با کتف مرغ هم بسیار خوشمزه می‌شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا