آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش روغن صاف خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش روغن صاف

روغن صاف در شیرینی‌پزی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از این روغن، شیرینی‌ها تازه‌تر می‌مانند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه روغن صاف، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم
روغن نیمه جامد ۶۰۰ گرم
مارگارین ۲۵۰ گرم

آموزش روغن صاف قنادی

مرحله اول

بسیاری از خانم‌ها به تهیه روغن صاف در منزل روی می‌آورند، چرا که روغن‌های قنادی موجود در بازار معمولاً حاوی مواد مضری هستند که برای سلامتی مناسب نیستند. تهیه روغن صاف با استفاده از روغن‌های نیمه جامد خانگی به مراتب سالم‌تر و بی‌ضررتر است.

مرحله دوم

نکته مهم این است که تمام مراحل تهیه روغن صاف باید به روش بن ماری انجام شود. به همین خاطر، قبل از هر چیز، ابتدا کتری را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بخار کند.

مرحله سوم

در این مرحله، کره را در یک ظرف مناسب قرار دهید و آن را روی حرارت بخار کتری ذوب کنید. سپس این مایع را داخل یک شیشه بریزید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. بعد از آن، شیشه را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود و به اصطلاح ببندد.

مرحله چهارم

زمانی که کره کاملاً سرد شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و با نوک چاقو روی آن چند سوراخ ایجاد کنید. خواهید دید که مایعی در زیر آن وجود دارد که به آن دوغ کره می‌گویند. اکنون دوغ کره را از شیشه خارج کنید.

مرحله پنجم

این کار باعث می‌شود که کره کاملاً فرم بگیرد. بسیار مهم است که دوغ کره با روغن مخلوط نشود. حالا روغن نیمه جامد را به روش بن ماری و روی بخار کتری ذوب کنید و سپس کره را که فرم گرفته به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس این مایع را در یک ظرف فلزی بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از نیم ساعت، روغن را از فریزر خارج کنید و آن را در یک ظرف شیشه‌ای دربسته بریزید. روغن را در یخچال نگهداری کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا