مواد لازم

مواد لازم و آموزش رولت اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت اسفناج

رولت اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و در بعضی مواقع یک وعده شام لذیذ است. این رولت جزو غذاهای دسته کوکو محسوب می‌شود و از اسفناج و سبزیجات پخته تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم عالی، بسیار مغذی است و می‌تواند برای سلامتی شما مفید باشد. رولت اسفناج ظاهری زیبا دارد و می‌توان آن را به عنوان یک فینگر فود در مهمانی‌ها سرو کرد یا به عنوان عصرانه یا پیش غذا ارائه داد. این غذا برای کودکانی که از خوردن اسفناج خوششان نمی‌آید نیز مناسب است. اسفناج خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و سرشار از آهن است که می‌تواند به کاهش کم‌خونی کمک کند. برای یادگیری طرز تهیه رولت اسفناج، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم رولت اسفناج
اسفناج ۲ کیلو گرم
تخم مرغ ۶ عدد
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم
پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد شده ۱ پیمانه
قارچ خرد شده نصف پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
هویج آب‌پز خرد شده نصف پیمانه

آموزش رولت اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن این رولت خوشمزه، اول از همه فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و به قطعات ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. همچنین قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای یا مکعبی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه برمی‌داریم و قارچ‌ها را درون آن قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا قارچ‌ها آرام ـ آرام بپزند و آب آن‌ها خشک شود. همچنین هویج را می‌شوییم و آب‌پز می‌کنیم، سپس آن را به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم. اسفناج‌ها را هم شسته و بخارپز می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی که اسفناج‌ها کاملاً پخته شدند، آب آن‌ها را گرفته و خیلی ریز خرد می‌کنیم. در یک کاسه، اسفناج‌های خرد شده را می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه دیگر شکسته و خوب هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند، سپس آن‌ها را به اسفناج‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، ادویه‌ها را هم اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس یک تابه نچسب را برمی‌داریم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. حالا مخلوط اسفناجی را درون تابه می‌ریزیم به طوری که کف تابه را بپوشاند.

“`مرحله پنجم

حالا مثل کوکو می‌گذاریم تا سرخ شود. یک ظرف اسفناج که پخته و سرخ کرده‌ایم، از تابه بیرون می‌آوریم و روی کاغذ روغنی می‌گذاریم. سپس آن را به آرامی مانند رولت می‌پیچیم و برای یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله، در یک کاسه دیگر، قارچ‌هایی که آب‌شان گرفته شده، فلفل دلمه‌ای، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته و هویج خرد شده را به هم اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا پنیر را هم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس ادویه‌های لازم را به آن‌ها اضافه کرده و همه را خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. بعد، رولت را از یخچال بیرون می‌آوریم و به آرامی باز می‌کنیم. سپس مواد پنیری را روی اسفناج‌ها پخش می‌کنیم.

مرحله هشتم

اکنون دوباره آن را به صورت رولت می‌پیچیم و حدود یک ساعت دیگر در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس با یک چاقوی دندانه‌دار تیز، آن را به صورت برش‌های تک‌نفره می‌زنیم و در ظرف مناسب با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا