آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش رولت خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت خامه ای

رولت خامه ای یکی از شیرینی های معروف و خوشمزه در ایران است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی نرم و لطیف در طعم های مختلف تهیه می شود. رولت خامه ای معمولاً محبوب تر از شیرینی های خشک است. به همین خاطر، روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. از محبوب ترین انواع رولت می توان به رولت ساده، شکلاتی و نسکافه ای اشاره کرد. این رولت ها اگرچه روش های متفاوتی دارند، اما معمولاً با افزودن طعم دهنده ها به خامه یا نان رولت تهیه می شوند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه رولت خامه ای، ادامه مطلب را در وبسایت آموزشی و فرهنگی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم رولت خامه ای
آرد سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آب داغ ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۱ قاشق غذاخوری

آموزش رولت خامه ای

مرحله اول

ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنیم. سپس سفیده ها را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید. بعد از یک دقیقه از هم زدن، نصف شکر را به آرامی به سفیده ها اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله دوم

سفیده تخم مرغ باید کاملاً کف کیک شده باشد و اگر کاسه را برگردانید نریزد. پس از آماده شدن، آن را به یخچال منتقل کنید. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و باقی شکر در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن با سرعت زیاد بزنید تا کرمی و روشن شود.

مرحله سوم

زمانی که زرده ها خوب هم خوردند، آب داغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. سپس آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و دو یا سه بار الک کنید تا صاف و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

آرد را به آرامی و در چند مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. بعد از اینکه تمام آرد اضافه شد، سفیده تخم مرغ را از یخچال درآورید و به آرامی در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مرحله پنجم

نکته مهم این است که بعد از مخلوط کردن مواد، مطمئن شوید که هیچ گلوله سفیدی در مواد باقی نمانده و همه چیز کاملاً یکنواخت و صاف شده است. سپس یک قالب به اندازه ۳۰ در ۴۰ سانتی متر برداشته و در آن کاغذ روغنی قرار دهید تا از چسبیدن مواد جلوگیری شود.

“““html

صورتی که از اطراف قالب کاغذ روغنی بیرون بزند.

مرحله ششم

حالا مقدار خیلی کمی روغن مایع روی کاغذ روغنی می‌زنیم و مایه شیرینی را داخل قالب می‌ریزیم. سپس با یک لیسک، روی مواد را کاملاً صاف و یکدست می‌کنیم تا قطر همه نقاط نان رولت یکسان باشد و در نهایت خوب در بیاید.

مرحله هفتم

فر را ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس قالب را داخل فر می‌گذاریم تا نان رولت بپزد. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت نان رولت کافی است. بعد از پخت، یک یا دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان رولت طلایی شود.

مرحله هشتم

نکته مهم در مورد پخت رولت این است که روی نان رولت نباید خمیر بماند و یا بیش از حد خشک شود. اگر روی نان رولت کمی خشک شده بود، آن را با یک نایلون بپوشانید تا با گرمای خودش کمی نرم شود.

مرحله نهم

در این مرحله نان رولت را برمی‌گردانیم و با دقت کاغذ روغنی را از زیر آن جدا می‌کنیم. سپس نان رولت را به خوبی رول می‌کنیم و می‌گذاریم همین‌طور رول شده خنک شود. بعد از خنک شدن، رول را باز می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا خامه را با همزن چند دقیقه می‌زنیم تا حجیم و فرم بگیرد. سپس روی نان رولت را با یک قاشق غذاخوری شیر مرطوب می‌کنیم و نان رولت را به‌طور یکدست با خامه فرم گرفته می‌پوشانیم. توجه کنید که خامه را یکنواخت پخش کنید.

مواد لازم و آموزش رولت خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

بعد از پوشاندن نان رولت با خامه، آن را محکم رول می‌کنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا شکل رولت ثابت شود. بعد از گذشت ۲ ساعت، رولت را از یخچال بیرون می‌آوریم و تزئین می‌کنیم. سپس به اندازه‌های دو سانتی متری برش زده و سرو می‌کنیم.

نکات آموزش رولت خامه‌ای

آموزش رولت شکلاتی

اگر می‌خواهید رولت را شکلاتی درست کنید، کافیست ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری از آرد سفید را کم کنید و به جای آن از پودر کاکائو استفاده کنید. نکته مهم در مورد رولت شکلاتی این است که باید زمان کمتری در فر بماند، چون پودر کاکائو باعث می‌شود رولت سریع‌تر خشک شود.

رولت با روکش شکلات

برای روکش کردن رولت‌ها با شکلات، ۲۰۰ گرم شکلات تخته‌ای را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن به روش بن ماری روی حرارت بخار آب قرار می‌دهیم تا شکلات کاملاً ذوب شود. هر چقدر شکلات رقیق‌تر باشد، لایه شکلات روی رولت‌ها نازک‌تر خواهد بود.

سپس رولت‌ها را حداقل یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً خنک شوند. بعد از آن، آنها را روی یک پایه فلزی می‌گذاریم و با قاشق شکلات ذوب شده را روی رولت‌ها می‌ریزیم تا به‌طور کامل کاور شوند. چون رولت‌ها خنک هستند، شکلات خیلی سریع سفت می‌شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫3/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا