مواد لازم

مواد لازم و آموزش رولت خرما خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش رولت خرما

رولت خرما یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است که بیشتر در مراسم‌های ختم سرو می‌شود. در این آموزش، به شما می‌گوییم چطور رولت خرما درست کنید، پس با ما در وبسایت سرگرمی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲۵ رولت خرمایی
خرما ۷۰ عدد
آرد سنگک ۳۰۰ گرم (۲ و ½ پیمانه)
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ½ پیمانه
روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
دارچین ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه رولت خرما

آماده سازی خرما

ابتدا پوست و هسته‌های خرما را می‌گیریم. سپس خرماها را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا نرم شوند. بعد ازآن، خرماها را با گوشت‌کوب می‌کوبیم تا کاملاً له و یکدست شوند.

اضافه کردن دارچین و تفت آرد

در این مرحله دارچین را به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط کردن، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا خرماها خنک شوند. سپس آرد را در یک تابه بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم تفت دهید.

اضافه کردن کره یا روغن جامد

توجه کنید که آرد نباید خیلی تغییر رنگ بدهد. بعد از ۳۰ دقیقه تفت دادن، آرد را الک کرده و دوباره به تابه برمی‌گردانیم. حالا ۵۰ گرم کره یا روغن جامد را به تابه اضافه کرده و با آرد مخلوط می‌کنیم.

تفت دادن مواد

برای اینکه ممکن است تمام روغن مایع نیاز نباشد، باید آن را کم‌کم به آرد اضافه کنیم. روغن مایع را تا زمانی که آرد به شکل حلوای سفت دربیاید، اضافه می‌کنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگر مواد را روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم.

پخش کردن مخلوط آرد و روغن روی خرما

در این مرحله، خرما را بین دو نایلون چرب شده قرار می‌دهیم و با وردنه به شکل یکدست و به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم. سپس نایلون بالایی خرما را برمی‌داریم و مخلوط آرد و روغن را به صورت یکنواخت روی خرما پخش می‌کنیم.

رول کردن مواد

اضافه کردن گردو اختیاری است. اگر دوست دارید گردو اضافه کنید، آن را به صورت یکنواخت روی مواد بریزید و کمی فشار بدهید تا داخل مواد برود. سپس با احتیاط و با کمک نایلون مواد را رول می‌کنیم.

قرار دادن در یخچال

رولت خرما را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً منسجم شود. بعد از آن، از یخچال بیرون آورده و با فاصله یک سانتی‌متر برش می‌زنیم. حتماً صبر کنید که رولت مدت کافی در یخچال بماند، زیرا اگر سریع برش بزنید، ممکن است له شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا