آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش رولت ردولوت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت ردولوت

رولت ردولوت یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین نوع شیرینی‌هاست که به دلیل رنگ قرمزش، معمولاً در شب یلدا تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه رولت ردولوت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم رولت ردولوت
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ½ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
آب جوش ¼ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
پودر قند به مقدار کافی
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ یا ۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار کافی

آموزش رولت ردولوت

مرحله اول

برای درست کردن رولت ردولوت خوشمزه، ابتدا باید زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را در دو ظرف جداگانه قرار دهیم. بعد، سفیده‌ها را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم و به تدریج نیمی از شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سفیده تخم‌مرغ را به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا حجیم و پف‌دار شود. سپس آن را در یخچال می‌گذاریم تا آب نشود. در همین حین، زرده‌های تخم‌مرغ را با باقی‌مانده شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با همزن برقی مخلوط زرده تخم‌مرغ را هم می‌زنیم تا رنگ آن روشن و کش‌دار شود. سپس آب جوش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم می‌زنیم تا مخلوط پف کند.

مرحله چهارم

حالا رنگ خوراکی را اضافه می‌کنیم تا اینکه مخلوط کاملاً رنگ بگیرد. سپس همزن برقی را خاموش می‌کنیم. در این مرحله، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را دو بار الک می‌کنیم و سپس آن‌ها را بر روی مخلوط می‌پاشیم.

مرحله پنجم

مخلوط مایه رولت را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا آرد به طور کامل مخلوط شود. در ادامه، فر را روی دماي ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا گرم شود.

مرحله ششم

اکنون مخلوط سفیده‌های تخم‌مرغ را از یخچال خارج می‌کنیم و به تدریج و در سه مرحله به مایه رولت اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

“““html

در ابتدا مواد را به خوبی ترکیب می‌کنیم. سپس بر روی سینی فر یک تکه کاغذ روغنی می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله مایه رولت را روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار دارد، می‌ریزیم و با لیسک آن را به صورت یکنواخت در سینی پخش می‌کنیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه به طور کامل بپزد.

مرحله هشتم

حالا خامه قنادی را با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه با دور تند هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. در این مرحله، پس از ۱۵ دقیقه، کیک را از فر بیرون می‌آوریم. باید توجه داشته باشیم که زمان پخت کیک زیاد نشود تا در هنگام رول کردن ترک نخورد.

مرحله نهم

در این مرحله یک پارچه نخی تمیز روی کیک می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم آرام خنک شود. سپس کاغذ روغنی را از کیک جدا می‌کنیم و مجدداً کیک را روی پارچه نخی قرار داده و پودر قند را روی آن الک می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا نان رولت را با همان پارچه رول می‌کنیم و آن را در یخچال می‌گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. بعد از این مدت، رولت را از یخچال بیرون می‌آوریم و روی سطح کار قرار می‌دهیم.

مواد لازم و آموزش رولت ردولوت خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

در این مرحله خامه قنادی را روی رولت می‌ریزیم و با استفاده از کاردک، خامه را بر روی تمام سطوح رولت پخش می‌کنیم تا همه جای آن را بپوشاند. سپس دوباره رولت را رول کرده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله دوازدهم

در نهایت، رولت را از یخچال بیرون می‌آوریم و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم. سپس خمیر فوندانت را به شکل انار برش می‌زنیم و بر روی رولت قرار می‌دهیم. در آخر، کمی رنگ خوراکی قرمز را با قلمو بر روی فوندانت می‌مالیم تا براق شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا