مواد لازم و آموزش رولت سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رولت سیب زمینی
رولت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و بینالمللی است که میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید. البته میتوان این غذا را به عنوان یک غذای کامل هم سرو کرد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله رولت سیب زمینی، با رضیم همراه باشید.
مواد میانی رولت سیب زمینی | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد درشت |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور تهیه مواد میانی رولت
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و با مقداری روغن در یک ماهیتابه مناسب سرخ میکنیم تا پیاز طلایی و سبک شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و کمی سرخ شود. پس از آن فلفل دلمهایها را به صورت کوچک خرد کرده و به ماهیتابه اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه فلفل دلمهای را تفت دادیم، وسط ماهیتابه را باز میکنیم و رب گوجهفرنگی را کمی تفت میدهیم تا رنگ و طعم خامیاش از بین برود. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک لیوان آب جوش به محتویات ماهیتابه اضافه میکنیم و درب آن را میگذاریم تا گوشت بهخوبی بپزد. وقتی که آب داخل ماهیتابه تبخیر شد، آن را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا مواد خنک شوند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیبزمینی | ۳ عدد درشت |
تخممرغ | ۲ عدد درشت |
پنیر پیتزا | ۱٫۵ لیوان |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | هر کدام ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش رولت سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس سیبزمینیها را پوست بکنید و خوب بشویید. بعد آنها را با رنده درشت رنده کنید و با فشار دست آب اضافیشان را بگیرید.
مرحله دوم
سیبزمینیهای رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس تخممرغها، پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید. جعفری را ریز خرد کرده و به مخلوط بیفزایید. حالا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم
کف یک سینی فلزی به اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی آن را چرب کنید. سپس مخلوط را روی سینی بریزید و با قاشق به طور یکسان پخش کنید. روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
مرحله چهارم
سینی را حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مایه رولت بپزد. در این مدت به مخلوط سر بزنید تا بیش از حد خشک و برشته نشود. وقتی سطح مایه رولت کمی طلایی شد، کافی است.
مرحله پنجم
پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردید، بلافاصله مایه گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید. سپس به آرامی آن را رول کنید و دوباره سینی را به فر برگردانید تا روی رولت طلایی شود.
مرحله ششم
برای اینکه روی رولت طلایی شود، فقط چند دقیقه گریل را روشن کنید. حالا دوباره رولت را بیرون بیاورید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و دوباره به فر برگردانید و فقط گریل بالا را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
مرحله هفتم
حالا رولت سیبزمینی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به صورت لایهای برش بزنید و به سلیقه خود تزیین کنید. در نهایت رولت سیبزمینی را با سسهای دلخواه سرو کنید.
نکات آموزش رولت سیب زمینی
چسبیدن کاغذ روغنی به رولت
شاید وقتی رولت را از فر بیرون آورید، کاغذ روغنی به پشت رولت بچسبد. برای جدا شدن کاغذ روغنی، کافی است با یک قلمو کمی آب روی آن بزنید و سپس کاغذ را آرام بکشید تا راحت جدا شود.
مواد داخل رولت
میتوانید برای مواد داخل رولت از مواد دیگر هم استفاده کنید. مثلا به جای گوشت چرخ کرده، میتوانید از گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس به همراه قارچ استفاده کنید. همچنین میتوانید این غذا را بدون گوشت و به شکل گیاهی تهیه کنید.