آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش رولت پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت پرتقالی

رولت پرتقالی یکی از بهترین شیرینی‌هاست که در مهمانی‌ها و جشن‌ها خیلی محبوب است. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را به‌طور کامل و گام‌به‌گام یاد بگیرید، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای رولت پرتقالی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶۵ گرم
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
آب پرتقال ۶۰ میلی لیتر
پوست پرتقال ۱ عدد
وانیل ½ قاشق چایخوری
آرد ۸۰ گرم
نشاسته ذرت ¼ قاشق چایخوری
پرتقال ۳ عدد
خامه قنادی به مقدار کافی

طرز تهیه رولت پرتقالی

مرحله اول

برای درست کردن رولت پرتقالی خوشمزه، اول از همه پرتقال‌ها را خوب می‌شوییم و بعد پوست‌شان را با رنده‌های درشت رنده می‌کنیم. این کار به ما کمک می‌کند تا تلخی پوست پرتقال‌ها کم شود. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پوست‌های رنده شده را داخل کاسه می‌ریزیم و کمی آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۵ دقیقه در آب بماند. بعد از ۱۵ دقیقه، پوست پرتقال‌ها را در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب برمی‌داریم و آن را تا نیمه از آب پر می‌کنیم و پوست‌های پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. بعد از ۳ دقیقه، پوست پرتقال‌ها را آبکش می‌کنیم. این کار را ۳ بار تکرار می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوست‌های پرتقال را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش به طور کامل خارج شود. سپس دو کاسه مناسب برمی‌داریم و زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده‌ها جدا کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، به سفیده‌های تخم‌مرغ نیمی از شکر و نشاسته ذرت را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی در دور تند به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا سفیده‌ها پف کنند و حجیم شوند. باید طوری هم بزنیم که اگر کاسه را برگردانیم، سفیده‌ها نریزد.

مرحله ششم

حال بقیه شکر را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی مخلوط می‌کنیم. سپس وقتی که…

“““html

رنگ زرده تخم مرغ کمی روشن‌تر شد، حالا به ترتیب وانیل، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال و روغن مایع را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، زرده تخم مرغ را با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند و یکدست شوند. سپس، آرد را در یک کاسه جداگانه ۲ بار الک می‌کنیم و آن را در ۲ مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مخلوط زرده تخم مرغ را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم، فقط تا حدی که مخلوط شوند. سپس مخلوط سفیده تخم مرغ را در ۳ مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا پف سفیده تخم مرغ خواب نرود.

مرحله نهم

در این مرحله، فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملاً گرم شود. سپس یک قالب مستطیلی مناسب انتخاب کرده و کف آن را کمی با روغن مایع چرب می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا روی قالب را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس مایه رولت را داخل قالب ریخته و با پالت روی آن را صاف می‌کنیم. بعد قالب را چند بار به آرامی روی سطح کار می‌کو‌بیم تا هوای اضافی خارج شود.

مواد لازم و آموزش رولت پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

در این مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم رولت به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. در ۲ دقیقه آخر پخت، حرارت پایین را خاموش کرده و گریل را روشن می‌کنیم تا روی رولت طلایی شود.

مرحله دوازدهم

حالا بعد از ۱۰ دقیقه، رولت را از فر خارج می‌کنیم و با یک پارچه تمیز روی آن را می‌پوشانیم تا کاملاً خنک شود. در این حین، خامه قنادی را با همزن برقی هم می‌زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله سیزدهم

در این مرحله، یک نایلون فریزر روی سطح کار قرار می‌دهیم. سپس رولت را از قالب جدا کرده و روی نایلون می‌گذاریم. بعد، پرتقال را می‌شوییم و پوست آن را کاملاً جدا می‌کنیم. سپس روی رولت را با خامه قنادی می‌پوشانیم.

مرحله چهاردم

حالا پرتقال‌ها را در ابتدای رولت قرار می‌دهیم و مقداری از خامه قنادی را بین و روی پرتقال‌ها می‌زنیم و با کمک نایلون فریزر آن را رول می‌کنیم. سپس دور رولت را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله پانزدهم

در نهایت، پس از گذشت این زمان، رولت را از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. آن را با خامه قنادی و تکه‌های پرتقال تزئین کرده و سپس برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا