مواد لازم

مواد لازم و آموزش رولت کالباس و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت کالباس و اسفناج

رولت کالباس و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا نیز سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه رولت کالباس و اسفناج با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۱ دسته کوچک
آب ½ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
مواد داخل رولت
پنیر خامه ای ½ لیوان
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۸ عدد
شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
کالباس ۶ تا ۸ ورق
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش رولت کالباس و اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن رولت کالباس و اسفناج ابتدا اسفناج را به همراه کمی آب داخل میکسر می‌ریزیم و آنقدر مخلوط می‌کنیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس این پوره را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نمک در یک کاسه جداگانه می‌ریزیم و با همزن می‌زنیم تا کاملاً پفکی و حجیم شوند. بعد زرده‌ها را با روغن به کاسه پوره اسفناج اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می‌کنیم و روی مخلوط در کاسه الک می‌نماییم. سپس با یک لیسک مواد را هم می‌زنیم تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود. بعد از آن، سفیده‌های هم‌زده را به مواد اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود.

“““html

تخم‌مرغ را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند و یکدست بشوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه رولت را به صورت یکنواخت در سینی پخش می‌کنیم. بعد از آن، سینی را داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از ۱۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و رولت را به آرامی رول می‌کنیم. سپس روی آن را با یک دستمال می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم تا خنک شود. در ادامه، خیارشور و شوید را خرد کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، پنیر خامه‌ای و سس را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس رولت را باز کرده و مخلوط را به صورت یکنواخت روی سطح رولت می‌مالیم و بعد ورق‌های کالباس را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا رولت را دوباره رول می‌کنیم و آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شود. بعد از یک ساعت، رولت را از یخچال خارج کرده و در ظرف دلخواه‌مان می‌گذاریم، سپس برش زده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا