مواد لازم و آموزش رولت کاپوچینو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش رولت کاپوچینو
رولت یکی از شیرینیهای محبوب است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی معمولاً شامل یک لایه کیک و یک لایه خامه است که به شکل رول درمیآید. در این آموزش، طرز تهیه رولت کاپوچینو را یاد میگیریم. برای پایه این رولت از کیک کاکائویی استفاده میشود و با ترکیب پنیر و خامه پر میشود. رولت را میتوان به عنوان کیک تولد نیز درست کرد و سرو نمود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله رولت کاپوچینو، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم رولت کاپوچینو | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۷۵ گرم |
وانیل شکری | ۲ قاشق مربا خوری |
آرد | ۹۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو | ۳۵ گرم |
مواد فیلینگ | |
خامه قنادی | ۳۰۰ گرم |
پنیر خامه ای مثل ماسکارپونه یا ویلی | ۲۵۰ گرم |
قهوه دم کرده | ۲۵ میلی لیتر |
آموزش رولت کاپوچینو
مرحله اول
برای درست کردن رولت خوشمزه کاپوچینو، ابتدا خمیر رولت را آماده میکنیم. برای این کار، یک سینی فر را چرب کرده و یک ورق کاغذ روغنی روی آن قرار میدهیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
یک کاسه بزرگ برداشته و تخممرغها و زرده تخممرغ را داخل آن میریزیم. سپس با همزن برقی، آنها را به خوبی هم میزنیم. بعد از آن شکر و وانیل را اضافه کرده و دوباره حدود ۳ دقیقه هم میزنیم. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا مایه کیک را درون سینی فر میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم تا یکنواخت پخش شود. سپس سینی را در فر که از قبل گرم شده، با همان دما قرار میدهیم و میگذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. پس از اتمام زمان، سینی را از فر بیرون میآوریم و چند دقیقه صبر میکنیم تا از دما بیفتد.
مرحله چهارم
سپس یک ورق کاغذ روغنی روی سطح کار میگذاریم و کیک را همراه با کاغذ روغنی که به آن چسبیده، روی کاغذ روغنی تمیز برمیگردانیم. سپس به آرامی، کاغذی که به کیک چسبیده را جدا میکنیم.
“““html
حالا کیک را با کاغذ روغنی که زیرش گذاشتهایم رول میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، به آماده کردن فیلینگ میپردازیم. اول از همه، خامه قنادی را در یک کاسه میریزیم و با همزن خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد. سپس در یک کاسه دیگر، پنیر خامهای و قهوه دم کرده را با هم مخلوط میکنیم. وقتی که مخلوط یکدستی به دست آمد،
مرحله ششم
این مخلوط را به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم. حالا رولت را باز میکنیم و دو سوم از مخلوط خامه را بهطور یکنواخت روی آن پخش میکنیم. سپس با کمک کاغذ روغنی دوباره آن را رول میکنیم. برای اینکه کار تمیزتر شود، دو طرف رولت را برش میزنیم و جدا میکنیم.
مرحله هفتم
بقیه خامه را روی رولت میریزیم و با کمی پودر کاکائو یا شکلات تزیین میکنیم. سپس رولت را در یخچال قرار میدهیم و حدود دو ساعت میگذاریم تا استراحت کند. هر چه بیشتر در یخچال بماند، رولت خوشمزهتر میشود. بعد از این مدت، آن را برش زده و سرو میکنیم.