مواد لازم و آموزش رولت کرم دار خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش رولت کرم دار
رولت یکی از شیرینی های محبوب است که در سرتاسر دنیا مورد علاقه مردم قرار دارد و فقط مختص یک مکان خاص نیست. همانطور که از نامش پیداست، رولت به شکل رول تهیه میشود و میتوان با هر نوع مواد درون آن، آن را پر کرد. این مواد میتوانند شامل خامه قنادی، کرم، شکلات و میوه باشند. در این دستور، یک رولت با کرم خوشمزه درست میکنیم. کرم را به راحتی با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه میکنیم و آن را درون رولت میگذاریم. همچنین میتوانیم درون رولت را با میوههای مختلف پر کنیم. برای تزئین روی شیرینی، میتوانیم از شکلات ذوب شده، پودر قند یا سس شکلات استفاده کنیم. این شیرینی عالی برای پذیرایی یا به عنوان دسر در مهمانی هاست. برای یادگیری کامل طرز تهیه رولت کرم دار، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم رولت کرم دار | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ فنجان |
آرد | ۱ فنجان |
نشاسته | ۱ فنجان |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
آب داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۲ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ فنجان |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | کمی |
پودر کرم شانتی | ۱ پاکت |
آموزش رولت کرم دار
مرحله اول
برای درست کردن یک رولت کرم دار خوشمزه و شیک، ابتدا نان رولت را آماده میکنیم. برای انجام این کار، دو کاسه جداگانه برمیداریم. سپس زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا میکنیم. به زردهها شکر اضافه میکنیم و با استفاده از همزن برقی آنها را خوب هم میزنیم تا مخلوطی کرمی و سبک به دست آید.
“`html
زنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله دوم
در این مرحله، هنگام هم زدن مواد، آب داغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا مواد حالت کشدار پیدا کند. سپس نشاسته، آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و مخلوط را هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله، سفیده را بهطور جداگانه با همزن برقی خوب میزنیم تا سفید و پفدار شود. سپس سفیده را به مایه کیک در سه مرحله اضافه کرده و به آرامی با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کمی آن را چرب میکنیم. سپس مایه کیک را داخل سینی میریزیم و به طور یکنواخت در سینی پخش میکنیم. باید دقت کنیم که مایه کیک به لبههای سینی نرسد.
مرحله پنجم
در این مرحله، فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم. سینی فر را داخل آن گذاشته و ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا در همان دما بپزد. سپس سینی را از فر خارج میکنیم و در حالی که داغ است روی کاغذ روغنی دیگری برمیگردانیم.
مرحله ششم
سپس به آرامی آن را رول میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود و شکل بگیرد. در این مرحله باید کرم بین رولت را تهیه کنیم. برای این کار، یک قابلمه مناسب تهیه میکنیم و شیر، زرده تخممرغ، شکر، آرد و نشاسته ذرت را داخل قابلمه میریزیم.
مرحله هفتم
سپس مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد و غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و وانیل را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله هشتم
سپس کنار میگذاریم تا خنک شود. وقتی مواد کرم خنک شد، پودر شانتی را اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا کرم یکدستی بهدست آید. وقتی رول خنک شد، آن را باز کرده و از کرم روی رول میمالیم. موز را هم برش میزنیم و میتوانیم به دلخواه روی کرم بریزیم.
مرحله نهم
سپس دوباره به آرامی آن را رول میکنیم. در ادامه، روی آن را به سلیقه خود با پودر قند، شکلات ذوب شده و سس شکلات تزیین میکنیم. سپس درون یخچال میگذاریم تا استراحت کند. بعد از آن میتوانیم به اندازه دلخواه برش بزنیم.