مواد لازم و آموزش رولت کوکو سبزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رولت کوکو سبزی
رولت کوکو سبزی یکی از نمونههای خوشمزه و ساده فینگرفودهای ایرانی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله رولت کوکو سبزی را یاد بگیرید، در ادامه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم رولت کوکو سبزی | |
سبزی کوکو | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم میانی رولت کوکو سبزی |
|
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده یا سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش رولت کوکو سبزی
مرحله اول
برای درست کردن رولت کوکو سبزی، اول سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. بعد، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و به اندازهای آب میریزیم که روی سینه مرغ را بپوشاند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و اجازه میدهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوشان بپزد تا کاملا پخته شود. بعد از این زمان، سینه مرغ را در یک آبکش میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، سینه مرغ را با چنگال ریش ریش میکنیم. سپس سبزی کوکو (شامل تره، پیازچه، شوید و جعفری) را خوب میشوییم و بعد در آبکش میگذاریم تا آب اضافیاش خارج شود.
مرحله چهارم
حالا مخلوط سبزی کوکو را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و به شکل ریز خرد میکنیم. سپس سبزی خرد شده را در یک کاسه بزرگ میریزیم، و بعد تخم مرغ به همراه نمک و آرد را به آن میافزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله، تکتک مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. سپس مقداری روغن مایع به یک تابه رژیمی میریزیم و…
“““html
را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم روغن مایع گرم شود.
مرحله ششم
حالا مایه کوکو را توی تابه میریزیم و آن را به شکل یکنواخت پخش میکنیم. سپس اجازه میدهیم کوکو بهخوبی بپزد. وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ شد، حرارت را خاموش میکنیم و درب تابه را به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم.
مرحله هفتم
بعد از گذشت این زمان، روی سطح کار را با سلفون یا کاغذ روغنی میپوشانیم و کوکو سبزی را به آرامی به حالت برعکس روی آن برمیگردانیم. سپس روی طرف سرخ شده کوکو ماست چکیده یا سس میریزیم.
مرحله هشتم
حالا ماست یا سس مایونز را روی کوکو پخش میکنیم و سینه مرغ ریش ریش شده را به صورت یکنواخت روی آن میریزیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع درون تابه میریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله زرشک را درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم، سپس از روی حرارت برمیداریم. بعد مغز گردو را به صورت نگینی کوچک خرد کرده و همراه زرشک روی رولت کوکو سبزی میریزیم.
مرحله دهم
حالا کوکو سبزی را بوسیله سلفون رول میکنیم و سلفون را دور آن میپیچیم تا به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از این مدت، رولت را به اندازه و شکلی که دوست دارید برش میزنیم. نوش جان.