مواد لازم

مواد لازم و آموزش رولت گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رولت گوشت

رولت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد درشت
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت رولت گوشت

مرحله اول

برای شروع، یکی از پیازها را با رنده ریز می‌زنیم و آب آن را با فشار دست می‌گیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، جعفری را خیلی ریز خرد می‌کنیم و به مخلوط گوشت می‌افزاییم. همچنین تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز را نیز اضافه کرده و با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد استراحت کنند. می‌توانیم این زمان از آن استفاده کنیم و پیاز باقی‌مانده را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنیم و یک تابه روی حرارت بگذاریم.

مرحله چهارم

در تابه کمی روغن می‌ریزیم و بعد از داغ شدن، پیاز خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس رب گوجه فرنگی و مقداری ادویه به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از آن که رب گوجه فرنگی خوب تفت داده شد، زعفران دم‌کرده را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم و…

“““html

در این مرحله، مواد را اضافه می‌کنیم و سپس آب را می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم سس به آرامی بجوشد. بعد به سراغ درست کردن رولت گوشت می‌رویم.

مرحله ششم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حالا مایه رولت را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک کیسه پلاستیکی روی سطح کار می‌گذاریم و مایه رولت را روی پلاستیک پخش می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در وسط مایه رولت قرار می‌دهیم. سپس با کمک کیسه پلاستیکی، مایه رولت را به صورت رول جمع می‌کنیم و محکم نگه می‌داریم. این رول را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، رولت گوشت را داخل تابه می‌گذاریم و هر چند دقیقه یک بار آن را می‌چرخانیم تا همه قسمت‌های رولت سرخ شوند.

مرحله نهم

پس از اینکه رولت خوب سرخ شد، آن را داخل تابه‌ای که سس رب گوجه‌فرنگی دارد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم با حرارت خیلی ملایم بپزد. در پایان، رولت را همراه با سس باقی‌مانده در ظرف سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش رولت گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا