مواد لازم و آموزش رولت گوشت رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رولت گوشت رژیمی
این غذا یک گزینه زیبا و مجلسی است که میتوانیم آن را به صورت رژیمی و بدون روغن درست کنیم. برای خوشمزهتر شدن غذا، میتوانیم کمی از مواد داخل رولت را تفت دهیم. همچنین میتوانیم برای سرو، از سس کچاپ یا سسهای آماده استفاده کنیم یا سس مخصوص تهیه کنیم. میتوانیم رولت را با هر مادهای که دوست داریم پر کنیم. در اینجا ما از سبزیجات پخته استفاده کردهایم. این غذا را میتوانیم آماده کنیم و به صورت برشهای کوچک درآورده و به عنوان فینگر فود در مهمانیها سرو کنیم.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ½ عدد |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
زرشک | ۳ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۱ عدد |
تخم گشنیز و پودر سیر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت رولت گوشت رژیمی
مرحله اول
برای تهیه یک رولت گوشت رژیمی خوشمزه، ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم و سپس آن را رنده میکنیم. آب پیاز را جدا کرده و آن را در یک کاسه میریزیم. حالا گوشت، تخم مرغ، آرد نخودچی، فلفل، نمک و زردچوبه را به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و بهخوبی ورز میدهیم. سپس این مخلوط را در یخچال قرار میدهیم تا به مدت نیم ساعت استراحت کند. در این فاصله، سیبزمینیها را خوب شسته و در یک قابلمه پر از آب میگذاریم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شوند.
مرحله سوم
سیبزمینیها که پخته شدند، آنها را پوست کرده و رنده میکنیم. در قابلمهای دیگر، هویجها را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی آب و نمک میپزیم. سپس آن را آبکش میکنیم تا آب آن خارج شود. زرشک را هم شسته و آبکش میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوشت را از یخچال بیرون میآوریم.
“““html
روی یک سطح کار، یک ورق پلاستیک فریزری قرار میدهیم. سپس گوشت را بهطور یکنواخت به شکل مستطیل روی آن پخش میکنیم. مهم است که گوشت کاملاً صاف و یکنواخت باشد.
مرحله پنجم
اگر میخواهیم غذا رژیمی باشد و روغن نزنیم، کافی است در یک کاسه جداگانه سیبزمینی، هویج، زرشک، فلفل دلمهای، نمک و فلفل را با پودر سیر و تخم گشنیز مخلوط کنیم و روی گوشت پخش نماییم. سپس آن را رول میکنیم.
مرحله ششم
میتوانیم مواد داخل گوشت را کمی تفت دهیم تا طعم بهتری بگیرد. برای این کار، یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. یک پیاز را بهصورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
مرحله هفتم
سپس سیبزمینی، زرشک، فلفل دلمهای، هویج و ادویهها را به آن اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا تمام مواد سرخ شوند. بعد از آن، صبر میکنیم تا مواد از حرارت بیفتند، سپس روی گوشت میریزیم و گوشت را رول میکنیم.
مرحله هشتم
زمانی که گوشت چرخکرده را رول کردیم، پلاستیک را از آن جدا میکنیم و در ظرفی که کف آن را کمی با روغن چرب کردهایم، قرار میدهیم. سپس به مدت نیم ساعت آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا بپزد.
مرحله نهم
سپس گریل فر را به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم تا روی گوشت نیز برشته شود. اگر میخواهیم غذا رژیمی باشد، میتوانیم مقداری سس کچاپ یا سس گوجه تند روی رولت بریزیم. برای درست کردن سس در خانه، نیاز به یک تابه داریم.
مرحله دهم
سپس یک پیاز کوچک را که ریز خرد کردهایم در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس یک قاشق رب گوجه را به همراه ادویههای دلخواه به آن اضافه میکنیم. کمی آب میریزیم و میگذاریم تا بجوشد و غلیظ شود. در نهایت، این سس را روی رولت گوشت پخته میریزیم.