مواد لازم و آموزش رولت گوشت و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رولت گوشت و بادمجان
رولت گوشت و بادمجان یک غذای زیبا و خوشمزه است که به سادگی در خانه درست میشود. شما میتوانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید و به عنوان غذا یا پیشغذا در مهمانیها استفاده کنید. این غذا به خاطر شکل خاص و زیبایش، گزینهای عالی برای مهمانیهای ویژه است. برای یادگیری مراحل کامل و راحت تهیه رولت گوشت و بادمجان، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
بادمجان | ۵ عدد سایز متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پنیر جدار یا پیتزا یا موزارلا | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
آموزش رولت گوشت و بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن رولت خوشمزه با گوشت و بادمجان، اول از همه بادمجانها را بشویید و پوست بکنید. دقت کنید که کلاهک بادمجانها جدا نشود. سپس بادمجانها را در آب و نمک بگذارید و به مدت یک ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از یک ساعت، بادمجانها را از آب نمک خارج کرده و روی یک دستمال قرار دهید تا خشک شوند. یک تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس بادمجانها را در آن سرخ کنید. اگر میخواهید غذایتان رژیمی باشد، میتوانید بادمجانها را در فر یا روی منقل کباب کنید.
مرحله سوم
بعد از سرخ شدن بادمجانها، آنها را از طول برش دهید و داخلشان را با پنیر و جعفری خرد شده پر کنید و سپس آنها را ببندید. دقت کنید که پنیر به اندازهای بریزید که بتوانید بادمجانها را به خوبی ببندید. اگر میخواهید غذایی رژیمی درست کنید، از پنیر موزارلا استفاده کنید.
مرحله چهارم
پیاز را بشویید و پوست کنید. سپس آن را رنده کرده و آب آن را بگیرید. آب پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید. در این مرحله میتوانید دو حبه سیر هم رنده کنید، ولی این کاملاً دلخواه است.
مرحله پنجم
وقتی که گوشت را خوب ورز دادید، یک سلفون روی سطح کار بگذارید. مقدار کمتری از مواد گوشتی را روی سلفون به اندازه یک نارنگی قرار دهید و آن را تا جایی که بتوانید گسترش دهید تا دور تا دور بادمجانها را بگیرد.
مرحله ششم
یک بادمجان را روی گوشت قرار داده و با کمک سلفون آن را رول کنید تا گوشت کامل بادمجان را بپوشاند. باید در این مرحله دقت کنید تا مطمئن شوید که به خوبی رول شده است. اگر این مرحله به درستی انجام نشود، هنگام سرخ کردن ممکن است باز شود.
“““html
کردن وا می رود.
مرحله هفتم
یک تابه را بر روی حرارت گذاشته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا داغ شود. سپس رولها را در آن سرخ میکنیم. همچنین میتوان رولها را در سینی فر که چرب شده، قرار داد. برای این کار، حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
مرحله هشتم
رولها را برای مدت ۲۰ دقیقه در همین دما میگذاریم تا خوب بپزند. بعد از اینکه رولها پختند یا سرخ شدند، باید سس را تهیه کنیم. یک پیاز دیگر را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس تابهای را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله نهم
حالا پیازها را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس دو عدد گوجه را شسته و رنده میکنیم. همچنین دو حبه سیر را رنده کرده و با گوجهها به تابه اضافه میکنیم. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و میگذاریم تا آب گوجهها کشیده شود و سس غلیظ شود.
مرحله دهم
در این مرحله، رولهای گوشتی را حدود ۱۵ دقیقه درون سس قرار میدهیم تا سس را جذب کنند و طعم بهتری بگیرند. همچنین میتوان به جای این سس از سس کچاپ استفاده کرد. در نهایت، رولها را در ظرف مناسب سرو میکنیم.