مواد لازم و آموزش رول ارده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رول ارده
رول ارده یکی از نانهای بسیار خوشمزه و مغذی است که میتوان آن را با روشهای مختلفی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه رول ارده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم رول ارده |
|
شیر ولرم | ۲ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۶ لیوان |
مواد لازم میانی |
|
ارده | ۱ استکان |
شکر | ½ استکان |
کره | ۵۰ گرم |
مواد لازم رومال |
|
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش رول ارده
مرحله اول
برای تهیه نان ارده خوشمزه، ابتدا شیر ولرم را به همراه روغن، شکر، نمک و سفیدههای تخممرغ در یک کاسه مناسب میریزیم و با یک همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
سپس خمیر مایه را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. بعد آرد الک شده را کمکم به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر جمع شود. حالا خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً نرم شود.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا اندازه آن دو تا سه برابر شود. در این فاصله، کره را روی بخار آب کتری ذوب میکنیم.
مرحله چهارم
سپس کره ذوب شده را به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم…
“““html
ذوب شده را به همراه شکر و ارده درون یک کاسه مخلوط کرده و کنار می گذاریم. بعد از اینکه خمیر کمی استراحت کرد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را به پنج قسمت هم اندازه تقسیم میکنیم.
مرحله پنجم
حالا چانهها را با استفاده از دست به شکلی باز میکنیم که زیاد نازک نشوند. سپس روی یک خمیر را با مقداری سس ارده چرب کرده و آن را با یک خمیر دیگر میپوشانیم. این کار را تا پنج خمیر ادامه میدهیم.
مرحله ششم
باید توجه داشته باشید که روی خمیر آخر را با سس ارده نزنید. حالا باید پنج چانه دیگر را به همین روش درست کنیم و دور خمیرها را با یک پارچه تمیز بپوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذاریم تا استراحت کنند.
مرحله هفتم
در این مدت، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، با استفاده از وردنه آن را به ضخامت یک سانتیمتر باز میکنیم. (یعنی باید دقت کنیم که ضخامت همه پنج طبقه خمیر یک سانتیمتر شود)
مرحله هشتم
حالا خمیر باز شده را از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را به پنج قسمت مساوی دیگر برش میزنیم. بعد هر قسمت را رول کرده و در سینی فر که قبلاً با کاغذ روغنی پوشاندهایم، میچینیم.
مرحله نهم
حالا روی رولها را با زرده تخممرغ چرب کرده و مقداری کنجد روی آنها میپاشیم. سپس سینی را در طبقه میانی فر میگذاریم تا نانها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان!