مواد لازم و آموزش رول بیسکویت و کارامل خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش رول بیسکویت و کارامل
رول بیسکویت و کارامل یکی از شیرینیهای خوشمزه و مناسب مهمانیها است که میتوان برای پذیرایی از مهمانان تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رول بیسکویت و کارامل |
|
بیسکویت پتی بور | ۴۰۰ گرم |
شیر عسلی | ۱ قوطی |
کره | ۱۰۰ گرم |
کارامل | ¾ لیوان |
شکلات کیت کت | ۱ بسته |
بیسکویت اوریو | ۱ بسته |
شکلات اسنیکرز | ۱ عدد بزرگ |
مواد لازم برای تهیه کارامل |
|
شکر | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
دستور تهیه رول بیسکویت و کارامل
مرحله اول
برای تهیه رول بیسکویت و کارامل خوشمزه، اول کره را حداقل ۳۰ دقیقه بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس، بیسکویتها را داخل یک غذاساز بریزید.
مرحله دوم
بیسکویتها را خوب میکس کنید تا به صورت پودری درآید. سپس آن را با شیر عسلی و کرهای که نرم شده در یک کاسه بریزید و با دست به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
مرحله سوم
خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل با استفاده از وردنه پهن کنید. حالا روی آن را با کارامل بپوشانید. شکلات کیت کت، بیسکویت اوریو، و شکلات اسنیکرز را به صورت مکعبی خرد کنید.
مرحله چهارم
شکلات و بیسکویتهای خرد شده را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید و با کمک سلفون رول کنید. سپس رول را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
مرحله پنجم
پس از نیم ساعت، رول بیسکویت را از یخچال خارج کرده و به اندازههای دلخواه برش بزنید. حالا این دسر خوشمزه را در ظرف مورد نظر بگذارید و با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان!