آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش رول تست خرمایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش رول تست خرمایی

رول تست خرمایی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ترد است که می‌توان با مواد مختلفی آن را سرو کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

“`html
مواد لازم برای تهیه رول تست خرمایی
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شیر ½ پیمانه
نان تست به مقدار کافی
کره به مقدار کافی
مواد لازم برای میانه رول
خرما ۲۰ عدد
پودر هل ⅛ قاشق چایخوری
کره ۳۰ گرم
ارده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر گردو یا پودر پسته ۳ قاشق غذاخوری
مخلوط پودر دارچین و پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی رول خرمایی
شکر به مقدار کافی
پودر دارچین به مقدار کافی

آموزش رول تست خرمایی

مرحله اول

برای تهیه رول تست خرمایی خوشمزه، ابتدا باید مواد داخلش رو آماده کنیم. برای این کار، هسته و پوست خرماها رو جدا می‌کنیم و آنها را در یک تابه می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا خرماها رو کمی تفت می‌دهیم تا نرم بشوند. بعد، پودر هل، کره، ارده، گلاب، پودر گردو، پودر دارچین و پودر زنجبیل رو به تابه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

وقتی مواد کامل ترکیب شدند، تابه رو از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا کامل خنک بشه. سپس اطراف نان تست رو با چاقو برش می‌زنیم و با وردنه روی نان می‌کشیم تا نان کاملاً نازک و تخت بشه.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک قاشق مرباخوری از مخلوط مواد رو روی نان تست می‌ریزیم و بعد نان رو رول می‌کنیم. این کار رو ادامه می‌دهیم تا همه مواد تمام بشوند. سپس تخم‌مرغ، شیر و وانیل رو در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مواد داخل کاسه رو با چنگال هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ خوب مخلوط بشه و مایه یکدست بشه. سپس یک تابه مناسب رو روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کره رو به تابه اضافه می‌کنیم تا ذوب بشه.

مرحله ششم

ادامه می‌دهیم و رول‌های تست رو درون تابه قرار می‌دهیم، سپس خوب سرخ‌شان می‌کنیم. وقتی رول‌ها کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج می‌کنیم و می‌گذاریم خنک شوند. حالا پودر دارچین و شکر رو در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی رول‌ها کاملا خنک شدند، آنها رو درون مخلوط شکر و پودر دارچین غلطانده تا سطحشان پوشش داده بشه. در نهایت رول‌های تست خرمایی رو در ظرف مورد نظر می‌چینیم و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا