مواد لازم

مواد لازم و آموزش رول مرغ با ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش رول مرغ با ریحان

رول مرغ با ریحان، یک غذاست که طعم خوبی دارد و با مواد ساده تهیه می‌شود. این دستور پخت نه تنها خوشمزه است، بلکه شکل زیبا و جذابی هم دارد. در این غذا، سینه مرغ با ادویه‌جات و سبزیجات تازه مثل ریحان، فلفل دلمه‌ای و تره‌فرنگی ترکیب می‌شود تا عطر و طعم خوشایندی بوجود آورد.

برای تهیه این رول مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره فرنگی، و ریحان را خرد می‌کنیم. سپس این مواد را با سس سویا، فلفل قرمز، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه یک ساعت در یخچال استراحت کرد، مرغ را تفت می‌دهیم و روی ورق‌های خمیر فیلو می‌گذاریم. خمیرها را به آرامی رول می‌کنیم، با زرده تخم مرغ و دانه کنجد روی آن را چرب کرده و در فر گرم به مدت 20 دقیقه می‌گذاریم تا طلایی و ترد شوند.

“`html
مواد لازم مقدار
خمیر فیلو ۱۶ ورق
روغن زیتون به مقدار لازم برای مالیدن روی رول ها
دانه کنجد سفید به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل نیم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز له شده ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت نیم قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سس سویا ۲ قاشق چایخوری
آب لیمو نصف یک لیمو
روغن ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
تره فرنگی ۲ شاخه
فلفل دلمه‌ای قرمز یک چهارم
ریحان یک دسته

آموزش رول مرغ با ریحان

مرحله 1: آماده‌سازی مواد اولیه

در قدم اول، سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره فرنگی و ریحان را به خوبی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. این ترکیب سبزیجات و ادویه‌ها، طعم بی‌نظیری به مرغ می‌دهد.

مرحله 2: مزه‌دار کردن مرغ

در مرحله بعد، سس سویا، فلفل قرمز خرد شده، آب لیمو، کمی نمک و نشاسته ذرت را اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم بگیرد.

مرحله 3: پخت مرغ

بعد از یک ساعت، مرغ را از یخچال خارج کنید و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید. مدام مرغ را هم بزنید تا همه جا به طور یکنواخت پخته شود و نسوزد.

مرحله 4: خنک کردن مرغ و آماده‌سازی خمیر

زمانی که مرغ کاملاً پخت، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. در همین حین، خمیر فیلو را باز کنید و با یک قلمو، سطح آن را به آرامی با روغن زیتون مرطوب کنید.

مرحله 5: تهیه رول‌ها

مقداری از مخلوط مرغ را روی یک طرف خمیر قرار دهید. دو طرف بالایی خمیر را حدود دو سانتی‌متر به داخل تا کنید و سپس خمیر را از سمتی که مخلوط مرغ روی آن است، رول کنید. به همین روش همه رول‌ها را آماده کنید.

مرحله 6: پخت رول‌ها در فر

رول‌های آماده شده را در یک سینی فر بچینید، روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ بپوشانید و کمی دانه کنجد سفید بپاشید. سینی را در فر (که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده) قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا رول‌ها طلایی و ترد شوند. وقتی رنگ آن‌ها به دلخواه رسید، سینی را از فر خارج کنید.

مرحله 7: سرو کردن

حالا زمان آن است که این رول‌های خوشمزه و زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و میل کنید. این رول‌ها می‌توانند یک شام خوشمزه یا یک پیش غذای شیک برای مهمانی‌هایتان باشند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا