مواد لازم و آموزش رول پیتزا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رول پیتزا
رول پیتزا یک غذای لذیذ بینالمللی است که میتوانیم به عنوان پیشغذا از آن استفاده کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول پیتزا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲۰۰ میلی لیتر |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
سوسیس یا کالباس | ۲۰۰ گرم |
آموزش رول پیتزا
مرحله اول
برای شروع، آرد را در یک کاسه مناسب الک میکنیم. سپس نمک، روغن زیتون و خمیر مایه فوری را به آن اضافه میکنیم. حالا کمکم شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
ابتدا مواد را با قاشق هم میزنیم، سپس با دست ورز میدهیم تا خمیر جمع شود. سپس آن را روی سطح کار که آرد پاشیده شده، میگذاریم و چند دقیقه ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف شود.
مرحله سوم
در این مرحله، یک کاسه مناسب را با روغن چرب میکنیم و خمیر را به شکل چونه در میآوریم و درون کاسه قرار میدهیم. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در دما اتاق میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از یک ساعت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و آن را با کمی روغن چرب میکنیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را از کاسه خارج کرده و روی سطح کار منتقل میکنیم. سپس با وردنه، خمیر را به شکل مستطیل باز میکنیم. سپس سس کچاپ را روی خمیر میمالیم و پنیر را به طور یکنواخت روی آن میپاشیم.
مرحله ششم
حالا سوسیس یا کالباس خرد شده را روی پنیر میریزم، و سپس با کمک کاغذ روغنی یا پلاستیک، خمیر را رول میکنیم. سپس رول را درون سینی قرار داده و کمی سس کچاپ روی آن میمالیم.
مرحله هفتم
حال سینی فر را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم رول پیتزا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. سپس گریل را روشن میکنیم تا روی رول رنگ بگیرد. در پایان، رول پیتزا را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.