مواد لازم و آموزش رول کباب بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رول کباب بادمجان
رول کباب بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود. برای مشاهده دستور کامل و مراحل تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۲ عدد قلمی |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد کوچک |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
آب | به مقدار کافی |
پودر نان یا آرد سوخاری | به مقدار کافی |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
آموزش رول کباب بادمجان
مرحله اول
برای تهیه رول کباب بادمجان خوشمزه، ابتدا مواد کباب را آماده میکنیم. برای شروع، پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را با صافی خارج میکنیم، سپس آن را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده به کاسه اضافه میکنیم،
“““html
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین، پاپریکا و پودر سیر را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کند تا طعمها به خوبی به هم بپیوندند. در این مدت بادمجانها را شسته و پوست آنها را به صورت یکی در میان جدا میکنیم.
مرحله چهارم
سپس بادمجانها را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم و مقداری نمک روی آنها میپاشیم. بعد اجازه میدهیم برای مدت ۳۰ دقیقه بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از این مدت، بادمجانها را بین دو دستمال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا بادمجانها را کمی فشار میدهیم تا تلخی آنها به طور کامل گرفته شود. سپس در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شوند. بعد از سرخ کردن، بادمجانها را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه مواد گوشتی استراحت کرد، به اندازه یک نارنگی از آن جدا کرده و به سیخ میکشیم. سپس یک ورقه بادمجان را دور آن میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم. حالا به سراغ درست کردن سس میرویم.
مرحله هفتم
برای درست کردن سس، مقداری روغن زیتون داخل یک تابه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگش تغییر کند.
مرحله هشتم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس مقداری آب به آن میافزاییم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه، کبابها را درون تابه چیده و به آرامی میپزیم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم رول بادمجان کباب به مدت ۱ ساعت در سس بماند تا کاملاً پخته و جا بیفتد. بعد از این زمان، رولهای بادمجان کباب را در ظرف مورد نظر میچینیم و به همراه کته سرو میکنیم. نوش جان.