مواد لازم

مواد لازم و آموزش زرشک پلو با ماهیچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش زرشک پلو با ماهیچه

زرشک پلو با ماهیچه یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا به خصوص در مهمانی‌ها سرو می‌شود و تنوع خوبی به سفره‌های ایرانی می‌دهد. در این دستور، قسمت گوشتی که تهیه می‌کنید، به صورت ریش ریش درآمده و با برنج خوشمزه سرو می‌شود. این ترکیب طعم بسیار دلپذیری از زرشک و زعفران را به همراه دارد. برای تهیه این غذا در جشن‌ها و مجالس، با ما همراه باشید!

مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 پیمانه
ماهیچه گوسفندی 1 عدد درشت
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد کوچک
زرشک 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
پودر زیره ¼ قاشق چایخوری
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت زرشک پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه این خوشمزه، می‌توانید از ماهیچه یا گوشت راسته گوسفند استفاده کنید. ابتدا گوشت را خوب بشویید و به تکه‌های کوچک برش دهید. سپس یک قابلمه متوسط را با کمی روغن گرم کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، یک پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس پیاز را به صورت نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و با کمی آب بگذارید گوشت حدود سه ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم

اگر می‌توانید از زودپز استفاده کنید تا گوشت به خوبی پخته و نرم شود. برنج را هم بشویید و از…

“““html
شب قبل برنج را با آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس یک قابلمه بزرگ برمی‌داریم و تقریبا چهار برابر برنج، آب در آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

وقتی آب جوش آمد، برنج خیس‌خورده را به آن اضافه کرده و کمی نمک هم می‌زنیم تا بجوشد و نیم‌پز شود. سپس آن را آبکش کرده و در یک قابلمه با ته‌دیگ دلخواه می‌گذاریم تا دم بکشد. یک پیاز دیگر را شسته و پوست می‌کنیم و رنده می‌کنیم.

مرحله پنجم

یک ماهی‌تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا روغن گرم شود. سپس پیازهای رنده‌شده را در روغن می‌ریزیم تا کمی تفت بخورد و رنگ طلایی بگیرد. بعد کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگش باز شود.

مرحله ششم

سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و با رب تفت می‌زنیم. گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و به مخلوط پیاز و رب می‌زنیم تا کمی هم تفت بخورد.

مرحله هفتم

حالا کمی آب گوشت، حدود دو قاشق غذاخوری، به مخلوط اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را خاموش می‌کنیم. یک ماهی‌تابه دیگر برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، زرشک‌ها را شسته و آبکش می‌کنیم و با شکر در تابه به مدت یکی دو دقیقه تفت می‌دهیم تا خوشرنگ شوند. در این هنگام، زعفران را هم به آن افزوده و کمی از برنج دم کشیده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

در آخر، برنج را در یک دیس یا ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را با برنج زعفرانی و زرشک و مخلوط گوشت تزئین می‌کنیم. می‌توانیم گوشت را در ظرف جداگانه کنار برنج سرو کنیم که این بسته به سلیقه خانواده دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش زرشک پلو با ماهیچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا