مواد لازم و آموزش زرشک پلو با مرغ پرتقالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش زرشک پلو با مرغ پرتقالی
مرغ با سس پرتقالی یک خوراک خوشمزه است که هم شامل مرغ و هم برنج میشود. این غذا با سس پرتقال و ادویههایی چون زنجبیل تهیه میشود. مرغ پرتقالی یکی از بهترین و خوشمزهترین غذاهاست که تنها در ایران درست نمیشود، بلکه در کشورهایی مثل یونان و ایتالیا هم محبوب است. در این دستور، چون ما از فیله مرغ استفاده میکنیم، سس فقط کمی روی حرارت میماند و طعم پرتقال تازه حفظ میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله زرشک پلو با مرغ پرتقالی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۵ عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
آب پرتقال طبیعی | ۱ لیوان |
آرد | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
زرشک | به میزان لازم |
پیاز داغ | ۱ قاشق غذا خوری |
برنج | ۳ پیمانه |
آموزش زرشک پلو با مرغ پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن زرشک پلو با طعم پرتقالی، ابتدا فیلههای مرغ را با فلفل، نمک و زردچوبه مزهدار میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم. این کار باعث میشود طعم مرغ بهتر شود. سپس فیلهها را کمی بکوبید تا سریعتر بپزند.
مرحله دوم
در ادامه، فیلهها را در یک تابه که با روغن چرب شده است میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزند و رنگ طلایی بگیرند. این کار تقریباً ۱۵ دقیقه طول میکشد. در این حین، یک تابه دیگر را آماده کرده و پیاز داغ را با آرد تفت میدهیم.
مرحله سوم
سپس یک لیوان آب پرتقال، نمک، شکر (بسته به سلیقه) و زعفران دم کرده را به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم. حالا فیلههای پخته شده را به این سس اضافه میکنیم. اجازه میدهیم چند بار با هم جوش بخورند و وقتی سس کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله چهارم
برنج را شسته و یک ساعت قبل با آب و نمک خیس میکنیم. سپس در یک قابلمه بزرگ آب را جوش میآوریم و برنج را با کمی نمک اضافه میکنیم تا بپزد. وقتی که برنج نیم پز شد، آن را آبکش میکنیم. بعد یک قابلمه دیگر آماده کرده و کمی روغن در آن میریزیم.
مرحله پنجم
برای تهدیگ میتوانید از نان یا سیبزمینی استفاده کنید و آن را در کف قابلمه بچینید. سپس برنج را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین برنج با زرشک کافی است زرشک را با شکر، زعفران دم کرده، کره و کمی پیاز داغ تفت دهید.
مرحله ششم
سپس مقداری از برنج را با زرشک مخلوط میکنیم. در پایان برنج دم کشیده را در یک ظرف مناسب میریزیم و با مخلوط زرشک و برنج زعفرانی تزیین میکنیم. مرغ پرتقالی را در یک ظرف مجزا سرو کرده و آن را با انواع سالاد به سلیقه خود میل کنید.