آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش زولبیا آلبالویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش زولبیا آلبالویی

زولبیا یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در شربت قرار می‌گیرد. این شیرینی به‌ویژه در ماه رمضان و برای افطار تهیه می‌شود. زولبیا بافتی سفت دارد و زمانی که در شربت غوطه‌ور می‌شود، طعم بسیار خوبی می‌گیرد. در ماه رمضان معمولاً زولبیا را با بامیه در قنادی‌ها می‌فروشند، اما پختن آن در خانه نیز طرفداران زیادی دارد. برای تهیه یک زولبیا باکیفیت و خوشمزه، باید به نکات خاصی توجه شود که در این دستور به آن‌ها اشاره شده است. زولبیا آلبالویی رنگ و طعمی متفاوت از زولبیاهای معمولی دارد و به دلیل استفاده از شربت آلبالو، به این طعم و رنگ خاص می‌رسد. با تهیه این زولبیا می‌توانید طعمی متفاوت را تجربه کنید. برای مشاهده دستور کامل تهیه زولبیا آلبالویی، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

“““html

مواد لازم زولبیا آلبالویی
نشاسته گل (سفید و دانه درشت) ۱ لیوان
ماست ترش شده سه چهارم لیوان
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری
سن ایچ آلبالو ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
شربت قوام آمده به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت زولبیا
شکر یک و نیم لیوان
آب ۱ لیوان
شربت آلبالو نصف لیوان
گلوکز ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری

آموزش زولبیا آلبالویی

مرحله اول

برای درست کردن زولبیا با طعم آلبالو، ابتدا نشاسته، ماست و گلاب را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا نشاسته در ماست حل شود. اگر می‌خواهیم زولبیا عطر زعفران بگیرد، در این مرحله زعفران را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس شربت آلبالو را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. در این مرحله، آرد، روغن، بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. روی خمیر را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله سوم

بعد از آن، خمیر را حدود ۴ ساعت در دمای اتاق استراحت می‌دهیم تا خوب عمل آید. باید مواد را در قیف بریزیم. غلظت باید طوری باشد که به راحتی از قیف خارج شود و نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. اگر قیف مخصوص زولبیا ندارید، می‌توانید از ظرف‌های سس استفاده کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک تابه مناسب انتخاب کرده و با روغن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، مواد را به صورت مارپیچی درون روغن ریخته و هر بار مواد داخل قیف را هم می‌زنیم تا ته نشین نشود. همچنین روغن باید خیلی داغ باشد.

مرحله پنجم

برای شکل‌دار شدن زولبیا، می‌توانیم از حلقه‌های استیل استفاده کنیم. وقتی زولبیاها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و درون شهد داغ می‌گذاریم و حدود یک دقیقه اجازه می‌دهیم تا شهد به داخل زولبیاها نفوذ کند.

مرحله ششم

سپس زولبیاها را در یک صافی قرار می‌دهیم تا شهد اضافی خارج شود. برای تهیه شربت بار، ابتدا شکر، آب و شربت آلبالو را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و بدون هم زدن، می‌گذاریم شکر به خوبی حل شود.

مرحله هفتم

در این مرحله، در همین حین گلاب را نیز اضافه می‌کنیم. به محض اینکه شربت به جوش آمد، گلوکز و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همین حرارت بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می‌داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا