آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش زولبیا بدون ماست خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش زولبیا بدون ماست

زولبیا یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که در شربت غوطه‌ور می‌شود. این شیرینی به عنوان یک خوراکی مناسبتی شناخته می‌شود و به ویژه در ماه رمضان برای وعده افطار تهیه می‌شود. زولبیا معمولاً بافتی ترد و خوشمزه دارد و وقتی در شربت قرار می‌گیرد، طعم خاصی پیدا می‌کند. این شیرینی معمولاً با بامیه در فروشگاه‌های شیرینی فروشی ماه رمضان ارائه می‌شود. اما پخت زولبیا در خانه طرفداران زیادی دارد. برای این‌که زولبیا خوشمزه و با کیفیتی درست کنیم، باید به چند نکته مهم توجه کنیم که در این دستور به آن‌ها پرداخته شده است. زولبیا را به روش‌های مختلف می‌توان تهیه کرد، اما معمولاً از نشاسته و ماست برای آن استفاده می‌شود. در این دستور، ما زولبیا را بدون ماست و با آرد قنادی تهیه می‌کنیم. برای دیدن آموزش زولبیا بدون ماست، ادامه متن را بخوانید.

مواد لازم زولبیا بدون ماست
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
آب ولرم ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای شربت بار یا شهد
آب یک و نیم پیمانه
شکر دو و نیم پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
گلوکز ۱ قاشق سوپ خوری
گلاب یک هشتم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ یک پنجم قاشق سوپ خوری
هل درسته ۳ عدد

آموزش زولبیا بدون ماست

مرحله اول

برای تهیه زولبیا خوشمزه بدون ماست، در ابتدا یک کاسه کوچک بردارید و شکر را به همراه ۱۰۰ گرم آب ولرم در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر مایه را روی مخلوط بپاشید و کمی هم بزنید و بگذارید کنار تا خمیر مایه فعال شود.

“`html

مرحله دوم

حالا روی خمیر را می‌پوشانیم و به آن ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. بعد از این مدت، خمیر مایه به خوبی عمل آمده و پف کرده است. سپس یک کاسه دیگر برمی‌داریم و آرد، ۱۵۰ گرم آب و بکینگ پودر را داخل آن می‌ریزیم. بعد از آن، خمیر مایه پف کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از این، همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. می‌توانیم از همزن استفاده کنیم تا کاملاً ترکیب شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و همه مواد را خوب هم می‌زنیم. حالا روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم در دمای اتاق به مدت شش ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله، شربت بار یا شهد را می‌سازیم. ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. بعد هل و زعفران را به آن اضافه می‌کنیم و وقتی شکر حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، دیگر نباید با قاشق هم بزنیم.

مرحله پنجم

حالا آبلیمو را به شربت اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌بندیم تا بجوشد. منتظر می‌مانیم تا شربت به غلظتی که می‌خواهیم برسد. پنج دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا غلیظ‌تر شود. سپس حرارت را خاموش کرده و گلاب را به آن می‌افزاییم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم شربت کمی خنک شود تا بتوانیم زولبیاها را داخل آن غوطه‌ور کنیم. در یک تابه یا قابلمه کوچک، به اندازه دو بند انگشت روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، زولبیاها خوب پف نمی‌کنند و توخالی می‌شوند.

مرحله هفتم

سپس زولبیاها را به صورت توری با کمک قاشق به روغن داغ می‌ریزیم و هر دو طرف آن‌ها را سرخ می‌کنیم. مایه زولبیا را باید از بیرون به سمت داخل بریزیم تا شکل بهتری داشته باشند. بعد از سرخ شدن زولبیاها، آن‌ها را در شربت گرم می‌اندازیم.

مرحله هشتم

شربت نباید سرد یا خیلی داغ باشد. یک دقیقه زمان برای خیس خوردن زولبیا در شربت کافی است. سپس آن‌ها را از شربت خارج کرده و روی یک توری می‌گذاریم تا شربت اضافی آن‌ها خارج شود. روی زولبیاها را با مغز پسته پودر شده تزئین می‌کنیم و سپس در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا