مواد لازم و آموزش زیتون سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش زیتون سوخاری
زیتون سوخاری یکی از پیشغذاهای خوشمزه و بینالمللی است که میتوانیم از آن به عنوان یک کنار غذا هم استفاده کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه زیتون سوخاری، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید.
مواد لازم برای زیتون سوخاری | |
زیتون سبز | ۱۸۰ گرم |
آرد | ½ فنجان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری پانکو | ½ فنجان |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
پنیر پارمزان رنده شده | ¼ فنجان |
روغن گیاهی | به مقدار کافی |
پنیر آبی | ½ فنجان |
مواد لازم برای دیپ سیر | |
سیر | ۲ حبه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
ماست یونانی یا سس مایونز | ½ فنجان |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ½ قاشق غذاخوری |
آموزش زیتون سوخاری
مرحله اول
برای آمادهکردن زیتون سوخاری خوشمزه و…
“““html
مخصوصاً ابتدا باید هستههای زیتونها را جدا کنیم، بعد آنها را بهخوبی بشوییم و با یک دستمال کاملاً خشک کنیم. زیتونها باید هیچ رطوبتی نداشته باشند.
مرحله دوم
در این مرحله، پنیر آبی یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید را به تکههای کوچک خرد کرده و داخل هر زیتون قرار میدهیم. سپس آرد را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و در کاسهای دیگر، آرد سوخاری، پودر پانکو و پنیر پارمزان را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، تخممرغها را در یک کاسه جدا میریزیم و بهخوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس روغن را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت گرم میکنیم.
مرحله چهارم
زیتونها را ابتدا در آرد ساده غلطانده، سپس در تخممرغ میزنیم تا تمام سطح زیتونها با تخممرغ پوشانده شود. در پایان، آنها را در ترکیب پودر سوخاری میزنیم تا کاملاً به آن آغشته شوند.
مرحله پنجم
زیتونها را به مدت ۴۵ ثانیه تا یک دقیقه در روغن داغ سرخ میکنیم. باید زیتونها را به آرامی در روغن بچرخانیم تا همه قسمتها بهطور یکنواخت سرخ شوند. بعد از آن، زیتونها را از روغن خارج میکنیم.
مرحله ششم
زیتونها را روی یک دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. برای تهیه دیپ سیر، ابتدا سیرها را له میکنیم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس مقداری نمک به سیرها اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
ماست یونانی یا سس مایونز را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش اضافه کرده و بهخوبی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. سپس مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب میکنیم.
مرحله هشتم
بعد از آماده شدن دیپ سیر، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا دیپ خنک و جا بیفتد. در پایان، زیتونهای سرخ شده را به همراه دیپ سیر سرو میکنیم.