مواد لازم و آموزش زیره جوش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش زیره جوش
زیره جوش یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف به سبک های متفاوت درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | ¼ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گل محمدی | ¼ قاشق چایخوری |
مغزیجات خام | ۱ لیوان |
دستور پخت زیره جوش
مرحله اول
برای تهیه زیره جوش خوشمزه، ابتدا روغن را در یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت کم قرار میدهیم تا کم کم داغ شود. سپس آرد را الک میکنیم و به آرامی به روغن داغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله دوم
نکته مهم این است که رنگ آرد نباید تغییر زیادی کند، فقط باید به اندازهای تفت بدهیم که طعم خام آرد گرفته شود. سپس پودر هل، دارچین، زردچوبه، زیره، پودر گل محمدی و زعفران را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا حدود ۳۰ ثانیه مواد را تفت میدهیم تا آرد با ادویهها طعمدار و به طور کامل مخلوط شود. بعد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم. حالا شکر را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا شکر گلوله نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله مغزیجات خام مانند پسته، بادام، گردو و فندق را به قابلمه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم تا مغزیجات با بقیه مواد مخلوط شوند. زیره جوش را در ظرف مورد نظر میریزیم و داغ و خوشمزه نوش جان کنید.