مواد لازم

مواد لازم و آموزش زیره پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش زیره پلو

زیره پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله زیره پلو با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
زیره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه، کره و روغن به مقدار لازم

آموزش زیره پلو

مرحله اول

برای تهیه زیره پلوی خوشمزه، ابتدا در یک قابلمه مقداری آب و ۱ قاشق نمک می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا نمک در آب حل شود. سپس برنج را به این آب نمکی اضافه می‌کنیم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

زمان خیساندن برنج بسته به تازگی آن متفاوت است. اگر برنج تازه باشد، نیازی نیست بیش از حد خیس بخورد. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

وقتی آب به جوش آمد، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس برنج خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه نرم شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه برنج نرم شد، آن را آبکشی می‌کنیم. در یک قابلمه مناسب کمی روغن می‌ریزیم و برای ته‌دیگ، بسته به سلیقه خود، از نان یا سیب‌زمینی استفاده می‌کنیم.

مرحله پنجم

کمی از برنج را روی ته‌دیگ می‌ریزیم و مقداری زیره روی آن می‌پاشیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام برنج و زیره را در قابلمه بگذاریم. سپس قابلمه را روی شعله ملایم و با شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان می‌برد تا زیره پلو دم بکشد. در همین زمان، پیاز را رنده کرده و آبش را می‌گیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

مخلوط گوشت و پیاز را به شکل کوفته‌های کوچک درآورده و کنار می‌گذاریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، کوفته‌ها را در تابه می‌گذاریم.

مرحله هشتم

کوفته‌ها را سرخ کرده و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از اینکه زیره پلو به خوبی دم کشید، مقدار کمی کره به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. در نهایت زیره پلو را در ظرف می‌کشیم و با کوفته‌های سرخ شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا