مواد لازم و آموزش سارویرآلما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سارویرآلما
سارویرآلما یک خوراک خوشمزه و راحت است. این غذا شبیه دوپیازه سیبزمینی است، اما طرز تهیهاش متفاوت است. میتوان این غذا را با مواد سادهای تهیه کرد. سارویرآلما از سیبزمینی، پیاز و تخممرغ درست میشود و برای یک وعده شام سریع و آسان عالی است. برای یادگیری مراحل تهیه ساریورآلما با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم ساریور آلما | |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
سیبزمینی بزرگ | ۴ عدد |
تخممرغ | ۳ عدد |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب | کمی |
روغن | به مقدار لازم |
آموزش سارویرآلما
مرحله اول
برای درست کردن سارویرآلما، ابتدا پیازها را خوب شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت خلالی ریز یا متوسط برش میزنیم. یک قابلمه برمیداریم و کمی روغن در آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم.
مرحله دوم
وقتی روغن گرم شد، پیازها را به قابلمه اضافه میکنیم و تفت میدهیم. وقتی پیازها نرم و طلایی شدند، نیمهای از آنها را بیرون میآوریم. باقیمانده پیازها را با فلفل و زردچوبه کمی تفت میدهیم.
مرحله سوم آموزش سارویرآلما
اکنون دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم. سیبزمینیها را شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به تکههای کوچک برش میزنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. در این مرحله حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم سیبزمینیها بپزند. در قابلمه را میگذاریم.
مرحله چهارم
زمانی که سیبزمینیها پخته شدند و کمی آب ته قابلمه باقی مانده بود، در یک کاسه دیگر تخممرغها را میشکنیم و با چنگال هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس آنها را روی سیبزمینیها میریزیم و در قابلمه را میگذاریم تا تخممرغها هم بپزند.
مرحله پنجم
با چنگال سیبزمینیها را کمی له میکنیم، اما نیازی نیست که خیلی نرم و خمیری شود. سپس پیازهایی که کنار گذاشتیم را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. حالا غذا را در ظرف مناسب سرو میکنیم. سارویرآلما را میتوان با ماست، ترشی و نان همراه کرد.