مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد آووکادو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد آووکادو

سالاد آووکادو یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در دنیا به شمار می‌رود که خواص زیادی برای سلامتی دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه سالاد آووکادو را به آسانی یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد آووکادو
کاهو ۲ پیمانه
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
آووکادو ۲ عدد رسیده
ذرت ۱ پیمانه
پیازچه چند شاخه
لوبیای سیاه ۱ پیمانه
گوجه گیلاسی ۳ عدد
مواد لازم برای سس
گشنیز ۵۰ گرم
گردو ۴ عدد
آبلیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون بکر ۱ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای نصف پیمانه
نمک به میزان لازم

آموزش سالاد آووکادو

مرحله اول

برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا لوبیا سیاه را یک شب قبل یا حداقل ۴ ساعت در آب بخیسانید. سپس آن را آبکش کنید و با ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه بریزید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا لوبیاها به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند و نرم شوند. بعد از این مدت، لوبیاها را آبکش کرده و کنار بگذارید. حالا به تهیه مرغ می‌پردازیم.

مرحله سوم

فیله‌های مرغ را با ۲ لیوان آب و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بگذارید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر به جوش بیاید.

“““html

مرحله چهارم

وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد، باید کف های سفیدی که روی آب ظاهر می شود را با قاشق جمع کنیم و دور بیاندازیم. این کار باعث می‌شود که مرغ طعم و بوی زهم نگیرد. زمانی که مرغ کاملا پخته شد، آن را به شکل مکعب های کوچک خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، برگ های کاهو را جدا کرده و خوب می شوییم. سپس آن‌ها را به اندازه متوسط خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. بعد از آن، گوجه فرنگی و آووکادو را به دلخواه خود خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

برای جلوگیری از تغییر رنگ آووکادو، بهتر است کمی آب لیمو ترش روی آن بریزیم. سپس، ذرت، لوبیا سیاه و تکه های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم. حالا می‌توانیم مواد را با هم مخلوط کنیم، یا برای زیباتر شدن سالاد، آنها را در کنار هم بچینیم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس سالاد، گشنیز را خرد کرده و سپس آن را با مغز گردو خرد شده، روغن زیتون، پنیر خامه ای، آب لیمو ترش و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مخلوط می کنیم تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله هشتم

در نهایت، روی سالاد و سس را جداگانه با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خنک شوند و طعم سس جا بیفتد. زمانی که آماده سرو کردن هستیم، می توانیم سس را با سالاد ترکیب کنیم یا آن را به صورت جداگانه در کنار سالاد سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا