مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد ازمه بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد ازمه بادمجان

سالاد ازمه بادمجان یکی از سالادهای خوشمزه و ساده ترکیه‌ای است که از مواد مختلفی درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این سالاد را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ۸ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۱ دسته
رب فلفل تند ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش سالاد ازمه بادمجان

مرحله اول

اولین کار این است که فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنیم تا گرم شود. بعد بادمجان‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای‌ها را روی سینی فر بچینید.

مرحله دوم

حالا سینی را درون فر بگذارید و بگذارید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد تا مواد خوب کباب شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید سبزیجات خنک شوند.

مرحله سوم

بعد از خنک شدن، پوست و قسمت‌های اضافی بادمجان‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را روی تخته بگذارید و با چاقو به تکه‌های ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید. آن را تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله پنجم

حالا رب فلفل تند (یا رب گوجه‌فرنگی) را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید. جعفری را هم ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله ششم

در این مرحله، ترکیب بادمجان خرد شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در نهایت، وقتی که آب اضافی داخل تابه کاهش پیدا کرد، سالاد را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا