مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد اسفناج و مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد اسفناج و مرغ

بسیاری از افرادی که سالادهای خوشمزه را دوست دارند، تمایل دارند طعم‌های جدید را امتحان کنند و یک سالاد ساده و خوشمزه را در کمترین زمان ممکن تهیه کنند. اسفناج یکی از سبزیجات بسیار مفید است که استفاده از آن در انواع غذاها توصیه می‌شود. این سبزی خوشمزه و فوق‌العاده می‌تواند به عنوان یکی از مواد اصلی برای یک سالاد ساده و سالم استفاده شود که پر از ویتامین‌ها است. سالادها می‌توانند یک وعده غذایی کامل، خوشمزه و مفید باشند، فقط کافیست مواد مورد نیاز را به درستی انتخاب کرد تا ارزش غذایی آن‌ها بالا برود. سالاد اسفناج و مرغ یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و مقوی است که برای دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است. با این سالاد می‌توانید به راحتی از مهمانان خود پذیرایی کرده و از طعم آن لذت ببرید. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد اسفناج و مرغ، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم برای ۲ نفر
بی بی اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز بنفش کوچک ۱ عدد
زیتون ۱۲ عدد
پنیر بلوچیز ۵۰ گرم
کرنبری خشک یا کشمش پلویی ۴ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای مزه‌دار کردن سینه مرغ
سینه مرغ ۲ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس
سیر رنده شده ۱ حبه
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش سالاد اسفناج و مرغ

مرحله اول

برای تهیه یک سالاد خوشمزه با اسفناج و مرغ، در ابتدا هر سینه مرغ را از وسط برش می زنیم و به صورت نوارهای باریکی درمی‌آوریم تا در نهایت چهار تکه استیکی از مرغ داشته باشیم. سپس همه مواد برای طعم دادن به مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس تکه های مرغ را در این سس می‌گذاریم. بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بماند تا طعم‌دار شود. بیبی اسفناج ها را می شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. مواد سس را مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

یک تابه گریل را روی حرارت می‌گذاریم. وقتی که تابه داغ شد، تکه‌های مزه‌دار شده مرغ را در آن قرار می‌دهیم. هر طرف مرغ به حدود ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا خوب بپزد و گریل شود. این زمان ممکن است بسته به ضخامت برش‌ها متفاوت باشد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مرغ‌ها خوب گریل شدند، آن‌ها را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کاملاً پخته شوند. سپس بیبی اسفناج‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و سس تهیه شده را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه، سالاد را در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم. سپس پیاز بنفش را شسته و بنا به سلیقه خود به صورت حلقه‌ای یا خلالی خرد می‌کنیم و روی اسفناج‌ها می‌ریزیم. زیتون و پنیر را هم روی اسفناج‌ها اضافه می‌کنیم و با کرنبری خشک تزیین می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا تکه‌های مرغ گریل شده را به صورت دلخواه برش داده و روی سالاد می‌چینیم و در آخر کمی روغن زیتون روی سالاد می‌ریزیم. می‌توانید مواد سالاد را بنا به سلیقه خود با چیزهای دیگر جایگزین کنید.

مرحله هفتم

مثلاً می‌توانید کشمش، بادام پرک، گردو، زیتون سیاه، دانه انار، توت فرنگی، قیسی خرد شده، پنیر بوترکیزه تازه یا پنیر گودای پستو و … را اضافه کنید. همچنین می‌توانید کمی مایونز به سس اضافه کنید یا سس خردل یا مایونز را به کل حذف کنید.

مرحله هشتم

برای سالم‌تر کردن سالاد، می‌توانید یک سس ساده فقط با آبلیمو، بالزامیک و نمک و فلفل سیاه درست کنید و روی سالاد بریزید. اگر بیبی اسفناج در دسترس نبود، می‌توانید از برگ‌های تازه اسفناج به صورت خرد شده استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا