مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد بادمجان

سالادها انواع گوناگونی دارند. برخی از آنها می‌توانند بستگی به مواد داخلشان، به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد بادمجان است که با بادمجان سرخ شده، سیب زمینی، سینه مرغ و دیگر سبزیجات درست می‌شود. این سالاد را می‌توان به صورت تک‌نفره و قالبی درست کرد و در مهمانی‌ها یا جشن تولدها به هر نفر جداگانه سرو کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد کوچک
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
خیار شور خرد شده نصف لیوان
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای خرد شده نصف لیوان
جعفری خرد شده به مقدار لازم
گردوی خرد شده به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن سالاد بادمجان، اول دو عدد از بادمجان‌ها را بشویید و آنها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید، بدون اینکه پوستشان را جدا کنید. سپس بادمجان‌ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از ۳۰ دقیقه، آنها را آبکش کنید و با یک دستمال خشک کنید.

مرحله دوم

یک تابه بردارید و کمی روغن درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس حلقه‌های بادمجان را در روغن سرخ کنید، اما خیلی سرخ نشود که خشک و سفت شود. دو عدد بادمجان دیگر را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله سوم

حالا این قطعات بادمجان را در تابه با کمی روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید. در ادامه سینه مرغ را به قطعات کوچک ببرید. یک تابه دیگر با کمی روغن روی حرارت بگذارید. پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم

پیازها را در تابه داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد سینه‌های مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس نمک و ادویه را به آن اضافه کنید. حالا یک چهارم لیوان آب هم به تابه اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله پنجم

بعد از پخته شدن مرغ و کشیده شدن آب آن، تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سیب زمینی‌ها را بشویید و با کمی آب بپزید. بعد از پختن، آب آن را خالی کنید و پوست بگیرید و آنها را هم به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله ششم

در این مرحله یک کاسه بردارید و سیب‌زمینی‌های پخته شده را با سینه مرغ پخته شده و بادمجان‌های نگینی سرخ شده مخلوط کنید.

“`

ابتدا فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به مخلوط دیگر مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس خیارشور خرد شده، جعفری تازه و گردوی خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم و به آرامی آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم. در این مرحله سس مایونز را هم اضافه می‌کنیم و کمی نمک و فلفل نیز به آن می‌زنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا مواد له نشود و به حالت آبکی در نیاید.

مرحله هشتم

قالب‌های تک‌نفره را با سلفون می‌پوشانیم. سپس بادمجان‌های ورقه‌ای را داخل قالب‌ها بچینیم. بعد از آن، مواد سالاد را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار می‌دهیم و سپس در یخچال می‌گذاریم تا چند ساعت استراحت کند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله نهم

پس از ۴ تا ۶ ساعت، قالب‌ها را برعکس روی ظرف سرو می‌کنیم و به راحتی سلفون را جدا می‌کنیم. حالا سالاد قالبی بادمجان ما آماده است و می‌توانیم آن را در کنار غذا یا به تنهایی سرو کنیم. این سالاد شبیه سالاد الویه است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز سرو شود.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش سالاد بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا