مواد لازم و آموزش سالاد بلغاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد بلغاری
سالاد بلغاری یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف است که منشاء آن از کشور بلغارستان است. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق این سالاد خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
خیارشور | ۴ عدد |
لوبیا چیتی | ½ لیوان |
کالباس | ۷ ورقه |
کنسرو ذرت | ۱ قوطی |
سبزی معطر تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
سس مایونز و سس فرانسوی | به مقدار کافی |
پودر آویشن | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش سالاد بلغاری
مرحله اول
برای تهیه سالاد بلغاری خوشمزه، ابتدا لوبیا چیتی را در یک کاسه مناسب میریزیم و آن را میشوییم تا گرد و غباری که ممکن است روی آن باشد، پاک شود. سپس کاسه را تا نیمه پر از آب میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا چیتی به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس بخورد.
مرحله دوم
برای اینکه نفخ لوبیا چیتی به طور کامل گرفته شود، در این ۱۲ ساعت، دو بار آب آن را عوض میکنیم. بعد از سپری شدن ۱۲ ساعت، لوبیا چیتی را درون آبکش میریزیم و میگذاریم تا آب اضافیاش خالی شود.
مرحله سوم
در این مرحله، لوبیا چیتی را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را تا نیمه پر از آب میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و میگذاریم لوبیا چیتی به مدت ۳ ساعت در آب جوش بماند تا کاملاً بپزد.
مرحله چهارم
حالا پوست سیب زمینیها را جدا میکنیم، آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد میکنیم. سپس سیب زمینیهای خرد شده را به همراه کمی نمک درون یک قابلمه مناسب میریزیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم سیب زمینیها بپزند اما له نشوند. سپس سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و به اندازهای که روی مرغ را بپوشاند، آب اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم مرغ به خوبی بپزد. زمانی که سیب زمینیها پخته شدند، آنها را درون آبکش میریزیم و میگذاریم تا آب اضافیاش خارج شده و خنک شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، پس از گذشت ۳ ساعت و زمانی که لوبیا چیتیها پخته شدهاند، میتوانیم…
“““html
ما مواد را درون آبکش میریزیم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس خیارشور را میشوییم و به شکل نگینی خرد میکنیم.
مرحله هشتم
حالا در یک کاسه مناسب، سیبزمینی را همراه با خیار شور و لوبیا چیتی اضافه میکنیم. بعد، مرغ را به قطعات ریز خرد کرده و به کاسه میریزیم. سپس کنسرو ذرت را درون آبکش میریزیم تا آب اضافیاش خارج شود.
مرحله نهم
در این مرحله، سینه مرغ خرد شده را به همراه ذرت به مخلوط سیبزمینی و مرغ اضافه میکنیم. حالا در یک کاسه مناسب، سس مایونز، سس فرانسوی و پودر آویشن را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دهم
حالا کالباس را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. سپس سبزی معطر تازه (شوید و جعفری) را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیاش خارج شود.
مرحله یازدهم
در این مرحله سبزی معطر را روی تخته گوشت قرار میدهیم و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس سبزی خرد شده را به سالاد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوازدهم
در نهایت روی سالاد بلغاری را میپوشانیم و آن را در یخچال قرار میدهیم تا ۲ تا ۳ ساعت بماند تا طعمها با هم مخلوط شوند. در آخر سالاد را در ظرف دلخواهمان میکشیم و با جعفری تزئین میکنیم. نوش جان.