مواد لازم و آموزش سالاد تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف است که میتوان آن را با مواد مختلفی درست کرد. اگر میخواهید با روش کامل و ساده تهیه این سالاد آشنا شوید، با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد ۱۸۰ گرمی |
ساقه کرفس (اختیاری) | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
خیار شور | ۴ عدد متوسط |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک سوم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد تن ماهی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد تن ماهی، ابتدا تن ماهی را با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. باید قوطی کنسرو به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا مطمئن شویم که سالم است.
مرحله دوم
پس از این مدت، کنسرو تن ماهی را باز میکنیم و روغن اضافی آن را دور میریزیم. سپس ساقه کرفس را به صورت مکعبی خرد میکنیم و آن را به همراه تن ماهی در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، خیارشور، سیر و پیاز قرمز را به دلخواه با رنده درشت رنده کرده یا خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. حالا جعفری را هم به صورت ریز خرد میکنیم و به مواد اضافه میشود.
مرحله چهارم
حالا تمام مواد سالاد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را با آب لیمو ترش و کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب میکنیم تا یکدست شود، سپس این سس را به سالاد اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس سس را با مواد سالاد خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعم سس به سالاد نفوذ کند و سالاد جا بیفتد.
مرحله ششم
اگر میخواهید سالاد را رژیمیتر و با کالری کمتر تهیه کنید، میتوانید به جای سس مایونز از ماست یونانی یا ترکیبی از ماست یونانی و سس مایونز استفاده کنید.
نکات آموزش سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی با سیب زمینی
اگر دوست دارید، میتوانید کرفس را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن دو عدد سیبزمینی آبپز شده اضافه کنید. فقط کافی است سیبزمینیها را به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد سالاد اضافه کنید.