مواد لازم و آموزش سالاد تن ماهی و لوبیا سفید برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد تن ماهی و لوبیا سفید
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که افراد زیادی آن را دوست دارند. برخی سالادها به عنوان وعدهای سبک غذایی هم استفاده میشوند. یکی از این سالادها، سالاد تن ماهی و لوبیا سفید است. میتوانید این سالاد را به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا عصرانه در جشنها سرو کنید یا به عنوان شام سبک در خانه درست کنید. وجود لوبیا سفید در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با تن ماهی و اسفناج میدهد، مفید و مقوی است. تن ماهی نیز سرشار از امگا ۳ است. همچنین اسفناج نسبت به سایر سبزیجات خواص بیشتری دارد و بی بی اسفناج طعم خوبی را ایجاد میکند، که به همراه آبلیمو جذب آهن را نیز بیشتر میکند.
مواد لازم برای سالاد تن ماهی و لوبیا سفید | |
تن ماهی | ۱ عدد |
اسفناج کوچک یا بی بی اسفناج | یک پیمانه |
لوبیا سفید | نصف پیمانه |
زیتون بدون هسته | نصف پیمانه |
پیاز بفش | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیمو تازه | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
دستور تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید
مرحله اول
برای شروع درست کردن سالاد تن ماهی، ابتدا تن ماهی را در یک قابلمه کوچک با مقداری آب قرار میدهیم و روی حرارت میگزاریم تا بجوشد. وقتی به جوش آمد، باید ۲۰ دقیقه آن را بجوشانیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه مناسب برمیداریم و کمی روغن درون آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. سپس تن ماهی را در آن تفت میدهیم و کنار میگذاریم تا خنک شود. لوبیا سفید را هم از شب قبل خیس کرده و بعد میشوییم.
مرحله سوم
لوبیا را در یک قابلمه دیگر ریخته و با مقداری آب میپزیم تا کاملاً نرم شود. بعد از پخته شدن، لوبیاها را در یک آبکش میریزیم تا آب آن خارج شود و مقداری خنک شود. سپس یک کاسه بزرگ برمیداریم.
مرحله چهارم
پیازها را میشوییم، پوست میگیریم و به صورت نازک خرد میکنیم. آنها را به کاسه اضافه میکنیم. سپس لوبیاها را نیز به همین کاسه اضافه کنیم. گوجهها را هم میشوییم و به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اسفناجها را میشوییم و پس از اینکه آب آن خارج شد، داخل سالاد اضافه میکنیم. اگر اسفناجها بزرگ بودند، کمی آنها را خرد میکنیم. سپس تن ماهی را هم به صورت ریز خرد کرده و به سالاد اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در آخر، نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کرده و سپس آبلیمو و روغن زیتون را اضافه میکنیم. همه مواد را به آرامی با هم مخلوط میکنیم تا طعمها به خوبی ترکیب شوند. سپس سالاد را در ظرف مناسب سرو میکنیم.