مواد لازم و آموزش سالاد رنگی رنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد رنگی رنگی
سالادها تنوع زیادی دارند. برخی از آنها میتوانند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده شوند. یکی از این سالادهای خوشمزه، سالاد رنگی رنگی ماست است که از سینه مرغ و سبزیجات خام مثل گوجهفرنگی و خیار و پیاز درست میشود. این سالاد به خاطر پنیر فتا درونش، طعم بسیار خوبی دارد و میتواند تمام ویتامینهای لازم برای بدن را از طریق مرغ و سبزیجات فراهم کند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
خیار | ۲ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱۰ عدد |
فلفل دلمهای رنگی | ۱ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
زیتون | نصف پیمانه |
پنیر فتا | نصف پیمانه |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
دستور تهیه سالاد رنگی رنگی
مرحله اول
برای تهیه سالاد رنگی رنگی ابتدا باید سینههای مرغ را به تکههای کوچک و نازک برش بزنیم. سپس در یک ظرف دردار، مرغها را با روغن زیتون، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل و هر ادویه دیگری که دوست داریم خوب مخلوط میکنیم تا مزهدار شود.
مرحله دوم
حالا درب ظرف را میبندیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال نگه میداریم تا مرغها خوب مزه بگیرند. سپس یک تابه را روی گاز با کمی روغن داغ میکنیم و سینههای مرغ مزهدار شده را در آن سرخ میکنیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم تا کمی خنک شوند. سپس آنها را به تکههای کوچکتر تقسیم میکنیم. یک کاسه بزرگ آماده میکنیم و خیار، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و زیتون را خرد کرده و در کاسه میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، تکههای مرغ را هم به مخلوط اضافه میکنیم. سپس پنیر را به قطعات کوچک برش داده و به سالاد میافزاییم. در نهایت روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم. بعد از آماده شدن، آن را در ظرفی مناسب سرو میکنیم.