مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد روسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد روسی

سالاد روسی یکی از سالادهای معروف و محبوب در کشور روسیه است. در اینجا به شما آموزش تهیه این سالاد را می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کالباس ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
هویج ۱ عدد
شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت سالاد روسی

پخت سیب زمینی ها

برای تهیه سالاد روسی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را شسته و داخل یک قابلمه قرار می‌دهیم. بعد روی آن‌ها آب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها پخته شوند. مهم است که سیب‌زمینی‌ها له نشوند، زیرا در هنگام خرد کردن خراب می‌شوند.

پخت و خرد کردن هویج ها

در این مرحله، هویج را شسته و در یک قابلمه با آب قرار می‌دهیم تا بپزد. اگر دوست دارید می‌توانید هویج را خام رنده کنید یا به صورت مکعبی خرد کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد.

اضافه کردن نخود فرنگی

اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید در ۵ دقیقه پایانی پخت هویج، نخود فرنگی‌ها را به آن اضافه کنید تا بپزند. سپس، هویج و نخود فرنگی‌ها را در آبکش بریزید و بگذارید خنک شوند.

استراحت دادن به مواد

بعد از اینکه مواد خنک شدند، هویج را به صورت مکعبی خرد کرده و به یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. همچنین سیب‌زمینی‌های آب‌پز شده را در صافی قرار داده و بگذارید خنک شوند، سپس پوست آن‌ها را جدا کنید.

خرد کردن سایر مواد

سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و به هویج اضافه می‌کنیم. کالباس را هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. خیارشورها را هم شسته و به قطعات کوچک برش می‌زنیم و به کاسه می‌افزاییم.

اضافه کردن سس

در کاسه‌ای سس مایونز را ریخته و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم. سپس خوب مخلوط کرده و به مواد سالاد اضافه می‌کنیم و همه مواد را به آرامی هم می‌زنیم.

مخلوط مواد

در این مرحله باید مطمئن شوید که همه مواد سالاد به سس آغشته شده‌اند. سپس شوید خشک را روی سالاد می‌پاشیم و روی کاسه را با سلوفان می‌پوشانیم. سالاد روسی را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب خنک شود.

یخچال را باز می‌کنیم و سالاد را در ظرف دلخواه می‌ریزیم و نوش جان کنید.

نکات تهیه سالاد روسی

سالاد روسی با مرغ

این سالاد خوشمزه را می‌توانید با گوشت مرغ نیز درست کنید. برای درست کردن آن، یک سینه مرغ را همراه با یک پیاز و کمی نمک و زردچوبه در آب جوش بپزید تا کاملاً پخته شود. سپس وقتی که مرغ خنک شد، آن را به صورت مکعبی یا ریش‌ریش خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

سالاد روسی رژیمی

اگر می‌خواهید این سالاد را به‌صورت رژیمی درست کنید، بهتر است به جای سس مایونز که کالری بالایی دارد، از ماست کم‌چرب به همراه آب لیمو ترش یا روغن زیتون استفاده کنید. همچنین به جای کالباس، می‌توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا