مواد لازم و آموزش سالاد سزار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای محبوب و شناختهشده در دنیا است که میتوانید آن را به روشهای مختلف درست کنید. این سالاد خوشمزه را میتوانید با مرغ گریلشده یا مرغ سوخاری تهیه کنید. برای یادگیری کامل مراحل تهیه سالاد سزار با رضیم همراه شوید.
برای تهیه سالاد سزار، ابتدا فیلههای مرغ را با یکی از روشهای گریل، آبپز یا سوخاری آماده کنید و کنار بگذارید. سپس سس سالاد را با مخلوط کردن سیر ریز رندهشده، سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمزان، آب لیمو، نمک و فلفل تهیه کرده و در یخچال قرار دهید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید، سپس نان تست را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طعمدار و برشته شود. در آخر، کاهو، نان تست برشته و فیلههای مرغ را در ظرف سالاد مخلوط کرده، سس را اضافه کنید و با گردو، پنیر پارمزان، زیتون، ذرت و گوجهگیلاسی تزیین کنید.
مواد لازم | مقدار برای 4 نفر |
کاهو | یک بوته متوسط |
فیله مرغ | ۸ عدد |
پنیر پارمسان | ۶ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نان تست | ۲ عدد |
سیر | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ¼ فنجان |
سس مایونز | ¾ فنجان |
مغز گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آموزش سالاد سزار
مرحله ۱: آماده سازی فیله مرغ
برای شروع آموزش سالاد سزار، اولین قدم آمادهسازی فیلههای مرغ است. شما میتوانید سه روش برای آماده کردن فیلههای مرغ داشته باشید: گریل کردن، آبپز کردن یا سوخاری کردن آنها.
“““html
است.
مرحله ۲: تهیه سس سزار
شما میتوانید فیلههای مرغ را به هر روشی که دوست دارید آماده کنید و در حین اینکه مواد سالاد آماده میشود، فیلههای مرغ را کنار بگذارید. حالا نوبت به تهیه سس سالاد میرسد. برای این کار یکی از حبههای سیر را پوست بکنید و آن را با رنده ریز داخل یک کاسه رنده کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن مواد اصلی به سس سزار
سپس سس مایونز، سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را به کاسه اضافه کنید. بعد از آن آب لیمو را بگیرید و به مواد سس اضافه کنید. در آخر کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود.
مرحله ۴: تهیه نان تست با سیر
بعد از اینکه سس آماده شد، آن را در یخچال میگذاریم. حالا روغن زیتون را در یک تابه مناسب بریزید و سیر باقیمانده را رنده کرده و به روغن اضافه کنید. کمی سیر را تفت بدهید تا نرم شود. سپس نانها را به شکل مکعبهای کوچک برش بزنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن مواد اصلی
نان تست را کمی تفت دهید تا طعمدار و کمی برشته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. در آخر، کاهو را به سلیقه خود خرد کرده و داخل ظرف سالاد بریزید. تکههای نان تست و فیلههای مرغ را هم اضافه کنید.
مرحله ۶: تزیین سالاد
در پایان سس سالاد را روی مواد بریزید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. سپس روی سالاد را با مغز گردو خرد شده و پنیر پارمزان تازه تزیین کنید. برای زیباتر شدن سالاد میتوانید از زیتون، ذرت کنسروی و گوجه گیلاسی هم استفاده کنید.
مرحله ۷: درست کردن سالاد سزار رژیمی
اگر میخواهید این سالاد خوشمزه را به صورت رژیمی درست کنید، کافی است چند نکته را رعایت کنید. حتما فیلههای مرغ را به شکل کبابی، آبپز یا گریل شده درست کنید زیرا سرخ کردن یا سوخاری کردن آنها کالری سالاد را بالا میبرد. همچنین میتوانید به جای سس مایونز از ترکیب روغن زیتون، آب لیمو یا سرکه بالزامیک برای طعمدار کردن سالاد استفاده کنید.
مرحله ۸: درست کردن سالاد سزار سنسو
در معمول، سالاد سزار با فیله مرغ گریل شده تهیه میشود اما در سالاد سزار سنسو به جای مرغ گریل شده، از مرغ سوخاری استفاده میکند. در بعضی رستورانها به جای مرغ سوخاری از ناگت مرغ هم استفاده میشود.
مرحله ۹: درست کردن سالاد سزار با میگو
شما میتوانید سالاد سزار را با میگو هم درست کنید که آن را خاصتر و مجلسیتر میکند. البته استفاده از میگو به سلیقه افراد بستگی دارد. برای این کار میتوانید از میگو سوخاری، گریل شده یا کبابی استفاده کنید.
دانستنیها و نکات سالاد سزار
استفاده از کاهوی تازه و ترد
بهترین گزینه برای سالاد سزار، کاهوی رومی است. حتما از برگهای تازه و ترد استفاده کنید و آنها را به اندازههای متوسط خرد کنید تا تمام قسمتهای سالاد از طعم و بافت مطلوبی برخوردار باشد.
تهیه سس خانگی
سس اصلی سالاد سزار با تخممرغ، روغن زیتون، سیر، خردل دیژون، آب لیمو و سس ورچستر تهیه میشود، اما ممکن است با ذائقه خیلی از ایرانیها سازگار نباشد، به همین دلیل معمولاً سس سزار ایرانیها متفاوت است.
استفاده از پنیر پارمزان تازه
بهتر است به جای پنیرهای آماده از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده کنید. این کار طعم بهتری به سالاد میدهد و کیفیت آن را بالا میبرد.
تنظیم میزان سس
سس را به مقدار مناسب به سالاد اضافه کنید. از اضافه کردن بیش از حد سس خودداری نمایید تا برگهای کاهو تازه و خوشطعم باقی بمانند و سالاد بیش از حد چرب نشود.
خنک نگه داشتن مواد
تمام مواد سالاد باید تا لحظه سرو خنک نگه داشته شوند. این کار به تازگی و طراوت سالاد کمک میکند و تجربه خوردن را لذتبخشتر میکند.
نکات مربوط به لیمو
برای طعم بهتر، از آب لیموی تازه استفاده کنید. آب لیموی تازه طعم طبیعی و بهتری به سالاد میدهد و از طعمهای مصنوعی جلوگیری میکند.
“`
در سالاد جلوگیری میکند.
سس مخصوص سالاد سزار
برای تهیه سس سزار مانند رستورانها، ابتدا سس مایونز و سس ورچستر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس سیر را پوست بکنید، رنده کنید و یک قاشق چایخوری از پوره سیر را به مخلوط اضافه کنید. زردههای تخممرغ را جدا کرده و به همراه سس خردل، فلفل سیاه، نمک، پنیر پارمسان و روغن زیتون به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتوانید از گوشتکوب برقی یا میکسر استفاده کنید و در آخر روغن زیتون را اضافه کنید.
تاریخچه سالاد سزار
سالاد سزار این روزها در ایران بسیار محبوب است و ممکن است خیلیها ندانند این سالاد چه تاریخی دارد. جالب است که سالاد سزار بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و یکی از سالادهای قدیمی جهان به شمار میآید. این سالاد ایتالیایی نخستین بار توسط یک آشپز معروف ایتالیایی به نام سزار کاردینی، که یک مهاجر جنگزده ایتالیایی در ایالت کالیفرنیا آمریکا بود، درست شد. به خاطر طعم خوشمزهاش، این سالاد خیلی زود در دنیا شناخته شد.