مواد لازم و آموزش سالاد سیب زمینی با سس خردل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد سیب زمینی با سس خردل
سالاد سیب زمینی با خردل یکی از سالادهای خوشمزه ای است که در سراسر دنیا تهیه میشود. این سالاد خوشمزه با طعمهای گوناگونی درست میشود و یکی از بهترین طعمهای آن، سس خردل خانگی است که با این سالاد سرو میشود. شاید بعضی از افراد به سس خردل علاقه نداشته باشند، اما باید بدانید که این سس که خودتان درست میکنید، خیلی خوشمزه است. همچنین میتوانید مقدار مواد سس را برای بهتر شدن طعم آن طبق سلیقهتان تغییر دهید. برای یادگیری بیشتر در مورد این دستور پخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
خیار شور | 6 عدد |
پیازچه | 2 ساقه |
کنسرو ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
شوید خرد شده | 1 دسته |
مواد لازم سس خردل | |
ماست چکیده | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد سیب زمینی با سس خردل ابتدا سیبزمینیها را با اسکاچ تمیز کرده و میشوییم. سپس آنها را داخل یک قابلمه میگذاریم و آب را تا سطح روی آنها میریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا سیبزمینیها بپزند.
مرحله دوم
بعد از اینکه سیبزمینیها پختند، خیارشورها را روی تخته آشپزخانه به شکل مکعبی خرد میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس ذرتها را به آن اضافه میکنیم. شوید را نیز پاک کرده و میشوییم و در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله سوم
“““html
ابتدا روی تخته آشپزخانه مواد را به صورت ریز ریز میبریم و به مابقی مواد اضافه میکنیم. برای تهیه سس، ماست و سس مایونز را داخل یک کاسه میریزیم و سپس سس خردل، روغن زیتون و شکر را به آن اضافه میکنیم و با یک قاشق خوب هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک عدد لیمو را از وسط نصف میکنیم و آب نصف آن را میگیریم. هستههای آن را خارج کرده و به باقی مواد اضافه میکنیم، سپس با قاشق خوب سس را هم میزنیم و آن را در یخچال میگذاریم.
مرحله پنجم
سیبزمینیها را که آبپز کردهایم (فقط توجه کنید که زیاد نپزند و له نشوند) در آبکش قرار میدهیم و روی آنها آب سرد میریزیم تا خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کرده و از وسط نصف میکنیم.
مرحله ششم
سپس سیبزمینیها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به صورت مکعبی خرد میکنیم و آنها را داخل کاسهای که مواد سالاد را دارد میریزیم. سس خردل که درست کرده بودیم را روی سالاد میریزیم و با قاشق به آرامی مواد را زیر و رو میکنیم تا کاملاً با سس مخلوط شوند.
مرحله هفتم
بعد از اینکه سالاد آماده شد، آن را داخل یخچال قرار میدهیم. وقتی خواستیم سرو کنیم، سالاد سیبزمینی را در ظرف مورد نظر میریزیم و اگر دوست داشتید کمی کنجد بو داده روی آن میپاشیم و آن را سرد مصرف کنید. نوش جان!