مواد لازم و آموزش سالاد سیب زمینی ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد سیب زمینی ترکیه ای
سالاد سیب زمینی ترکیه ای بسیار خوشمزه و محبوب در ترکیه است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد سیب زمینی ترکیه ای، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
خیار | ۱ عدد |
ماست | ۱٫۵ فنجان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
هویج | ۱ عدد |
نعناع تازه | چند برگ |
پیازچه | ۳ ساقه |
کنسرو ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد سیب زمینی ترکیه ای
مرحله اول
برای تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای، ابتدا سیب زمینی ها را به همراه دو لیوان آب و کمی نمک در یک قابلمه میریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا سیب زمینیها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
مرحله دوم
بعد از پختن سیب زمینیها، آنها را زیر آب سرد میگیریم و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیب زمینیها را به شکل مکعبی خرد میکنیم و کنار میگذاریم. حالا یک تابه را روی حرارت میگذاریم.
مرحله سوم
مقداری روغن به تابه اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس خوب تفت میدهیم تا نرم شود. بعد از آن فلفل دلمه را کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، خیار شور و پیازچه را به صورت نگینی خرد میکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس هویج را با رنده معمولی رنده کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا ذرت، فلفل دلمهای و سیب زمینیهای خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم. سپس سیر را در یک کاسه جداگانه رنده میکنیم و به آن ماست و سس مایونز به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا سس یکدست شود. سپس سس را به مواد دیگر سالاد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در پایان، چند برگ نعناع روی سالاد قرار میدهیم و تا زمان سرو سالاد را در یخچال میگذاریم.