مواد لازم و آموزش سالاد سیب زمینی و پیاز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد سیب زمینی و پیاز
سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد. این سالاد به دلیل طعم عالی و روش تهیه راحت، بسیار محبوب است. شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و یک گزینه سالم برای غذا خوردن به حساب میآید. در این مقاله به شما طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیب زمینی بزرگ | دو عدد |
سبزی تازه جعفری | ۱۰ الی ۱۵ ساقه |
سبزی شوید تازه | ۱۰ الی ۱۵ ساقه |
پیاز بنفش (قرمز) | یک عدد |
خیارشور | ۵ الی ۶ عدد |
مواد لازم برای سس | |
نمک | به مقدار لازم |
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) | به مقدار لازم |
سماق | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | نوک قاشق چایخوری |
آموزش سالاد سیب زمینی و پیاز
مرحله اول
ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و به قطعات مکعبی خرد میکنیم. سپس آنها را با کمی نمک و آب میپزیم. برای پخت سریعتر سیبزمینی، این روش بسیار کارآمد است. لازم است مراقب باشید که سیبزمینیها به پوره تبدیل نشوند؛ بنابراین باید زمان پخت را تحت نظر داشته باشید. وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را آبکشی کرده و بگذارید خنک شوند.
مرحله دوم
همزمان با خنک شدن سیبزمینیها، پیاز، جعفری، شوید و خیارشور را خرد کنید. بهتر است پیاز را به صورت هلالی و خیارشور را به صورت مکعبی برش بزنید تا سالاد زیباتر شود. بعد از اینکه سیبزمینیها کاملاً خنک شدند، باقی مواد را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
در انتها، برای تهیه سس، نمک و ادویهها مانند سماق، پودر پول بیبر و فلفل سیاه را با روغن زیتون در یک شیشه کوچک بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را خوب تکان دهید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند.
“““html
مرحله چهارم
حالا که از مخلوط شدن روغن زیتون و ادویهها مطمئن شدید، میتوانید درب شیشه را باز کنید و سس را روی همه مواد اصلی بریزید و مخلوط کنید. در این مرحله سالاد را به آرامی هم بزنید تا سیبزمینیها له نشوند و سس به خوبی در تمام مواد سالاد نفوذ کند. حالا میتوانید سالاد را در ظرف دلخواه سرو کنید و از آن لذت ببرید.
نکات مهم در مورد سالاد سیب زمینی و پیاز
✅ این سالاد یک وعده غذایی سالم و رژیمی است که برای تهیهاش نیاز به زمان و هزینه زیادی ندارید. شما میتوانید از این سالاد برای مهمانیها هم استفاده کنید. برای بسیاری از افراد تهیه سالاد الویه در مهمانیها تکراری شده و دنبال ایدههای جدید هستند. این غذا میتواند یک گزینه عالی برای پیشغذا باشد.
✅ این سالاد مناسب گیاهخواران هم هست زیرا در آن هیچ نوع گوشتی استفاده نشده است. پس اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و با طعم بینظیر هستید، تهیه سالاد سیبزمینی و پیاز یکی از بهترین انتخابهاست.
✅ سبزی شوید یکی از سبزیهای بسیار مفید است که سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. همچنین شوید در کاهش کلسترول هم موثر است. شوید همراه با سبزی تازه جعفری، طعمی خاص و به یاد ماندنی به این سالاد میدهد.
✅ دقت داشته باشید که بهتر است سیبزمینیها را با آب سرد بپزید چون اینطوری پختن از مغز آغاز میشود. اگر سیبزمینی را با آب گرم بپزید، پختن از سطح آغاز میشود و ممکن است مغز آن خام بماند.
جمعبندی
برای تهیه این سالاد خوشمزه منتظر نمانید و شروع کنید. یادتان نرود که تمام مراحل را به ترتیب انجام دهید و سس را به خوبی مخلوط کنید. این غذا را میتوانید بلافاصله بعد از تهیه میل کنید، اما بهتر است کمی در یخچال بگذارید تا طعم سس به خوبی در سالاد جا بیفتد. میتوانید سالاد سیبزمینی و پیاز را به عنوان غذای اصلی یا پیشغذا در مهمانیها ارائه دهید.