مواد لازم و آموزش سالاد شاورما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد شاورما
شاورما یک غذای خوشمزه از خاورمیانه است که در حال حاضر در سراسر دنیا محبوبیت زیادی پیدا کرده و به یکی از غذاهای خیابانی پرطرفدار تبدیل شده است. شاورمای مرغ یک گزینه سبک و سالم است که با استفاده از ادویهجات مختلف، عطر و طعمی خاص و دلپذیر دارد. این غذا به خاطر ظاهر زیبا و عطر خوشش، به ویژه مورد توجه کودکان قرار میگیرد. در اینجا ما روش تهیه سالاد شاورما را آموزش میدهیم که میتواند به تنهایی یک وعده غذایی کامل باشد یا در مهمانیها به عنوان پیش غذا سرو شود.
مواد لازم سالاد شاورما | |
فیله مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
ماست | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
آب لیمو | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
ادویه (زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز) | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
کاهو | چند برگ |
جعفری | ۱ کاسه کوچک |
پیاز برش خورده خلالی | ۱ عدد |
سماق | به میزان لازم |
خلال سیبزمینی | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | |
ماست | ۱ فنجان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر خرد شده | ۲ حبه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری | نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آموزش سالاد شاورما
مرحله اول
برای درست کردن سالاد خوشمزه شاورما، ابتدا مرغها را به تکههای کوچک برش میزنیم و داخل یک کاسه میریزیم. سپس مرغ را با ماست، سیر، ادویهها، آبلیمو و روغن زیتون طعمدار میکنیم.
مرحله دوم
پس از طعمدار کردن مرغ، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم. مرغ و مواد طعمدار شده را داخل تابه میریزیم و اجازه میدهیم که آب آن جذب شده و بپزد.
مرحله سوم
حالا پیاز را میشوییم و پوست میکنیم. سپس آن را به صورت خلالی خرد میکنیم. کاهو و جعفری را هم بعد از شستن، ریز خرد میکنیم. در ظرف سرو، کاهو، جعفری و پیازهای خرد شده را با مرغ و سماق مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سس را تهیه میکنیم. برای این کار، یک کاسه برمیداریم و تمام مواد سس را داخل آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده و با خلال سیبزمینی تزیین میکنیم.