مواد لازم و آموزش سالاد شوید برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد شوید
سالاد یکی از پیشغذاهایی است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. برخی سالادها را میتوان به عنوان وعده غذایی سبک نیز مصرف کرد. در میان این سالادها، سالاد شوید جای ویژهای دارد. این سالاد را میتوان به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا به عنوان عصرانه در جشن تولدها سرو کرد. با وجود سیبزمینی و سبزیجات متفاوت در این سالاد، علاوه بر طعم خوب، بسیار مقوی است و برای سلامتی مفید میباشد. همچنین، به جای استفاده از سس مایونز میتوانید مایونز را با ماست همزده یا سس ماست ترکیب کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله سالاد شوید، در ادامه با وبسایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سالاد شوید | |
سیب زمینی آب پز | ۲ عدد متوسط |
خیار شور | ۴ عدد متوسط |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
ذرت آب پز | ۳ قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب لیمو تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش سالاد شوید
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد خوشمزه و ساده با شوید و سیبزمینی، ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز و حدود ۴ حبه سیر و کمی نمک در یک قابلمه قرار میدهیم و روی حرارت ملایم میپزیم. بعد از پخت، آنها را به تکههای کوچک میبریم.
مرحله دوم
اگر دوست دارید، میتوانید به جای مرغ پخته از کالباس استفاده کنید. سپس سیبزمینیها را شسته و در یک قابلمه ریخته، چند لیوان آب اضافه میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بپزند.
مرحله سوم
وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را پوست کرده و به صورت مکعبی ریز خرد میکنیم. خیار شورها را هم شسته و به صورت نگینی خرد میکنیم. ذرت را هم با کمی آب میپزیم و سپس آبکش میکنیم.
مرحله چهارم
در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. پیازچه و شوید را هم شسته و خرد کرده و به سالاد اضافه میکنیم. در یک کاسه کوچک، سس خردل و مایونز را با هم ترکیب کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آب لیمو تازه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. بعد از آن، سه قاشق از آب مرغی که مرغ در آن پخته شده را به سس اضافه کرده و سیرهای پخته شده را نیز له کرده و به سس میزنیم. سس را به مخلوط مواد اضافه کرده و به دقت هم میزنیم.
مرحله ششم
سپس کمی از قالب را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر درون آن میگذاریم. مواد سالاد را داخل کیسه ریخته و حدود ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهها خوب ترکیب شوند. بعد از سپری شدن این زمان، سالاد را در یک ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.