مواد لازم و آموزش سالاد عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد عدس
سالاد عدس یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. این سالاد معمولاً در فصلهای پاییز و زمستان درست میشود و برای تهیه آن از لبو و انار استفاده میشود که طعم خاص و خوشمزهای به سالاد میدهد. البته چون لبو و انار در تابستان و بهار به راحتی پیدا نمیشوند، میتوانیم از مواد دیگر برای تهیه سالاد در این فصلها استفاده کنیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این سالاد را در برنامه غذاییتان قرار دهید، چرا که علاوه بر طعم خوب، فواید زیادی برای سلامتی نیز دارد. برای مشاهده دستور تهیه این سالاد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
عدس | 2 پیمانه |
لبو | 1 عدد بزرگ |
انار دان شده | 1 پیمانه |
کلم قرمز | ½ کلم متوسط |
گشنیز خرد شده | ½ فنجان |
مواد لازم سس سالاد | |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد عدس
مرحله اول
برای درست کردن سالاد عدس، ابتدا عدسها را در یک کاسه میریزیم و روی آنها آب میریزیم تا کامل خیس بخورند. بهتر است در این 30 دقیقه، دو بار آب را عوض کنیم تا نفخ آن کم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، لبوها را با اسکاچ تمیز میکنیم، میشوییم و پوسته آنها را جدا میکنیم. سپس لبوها را در یک قابلمه میگذاریم و روی آنها آب میریزیم و با حرارت ملایم میپزیم تا کاملاً نرم شوند.
مرحله سوم
در زمان پخت لبو، کلم را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن برود. سپس تقریباً یکسوم کلم را به صورت خلالی خرد میکنیم تا به یک پیمانه برسد و در کاسهای میریزیم.
مرحله چهارم
گشنیز را نیز پاک میکنیم، میشوییم و اجازه میدهیم تا آب آن برود. میتوانیم با یک دستمال هم آب اضافی آن را بگیریم. سپس گشنیز را ریز خرد میکنیم و به کلمها اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله…
“““html
در این مرحله، عدسها را آبکش کرده و در یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس آب تا دو بند انگشت بالای عدسها اضافه میکنیم و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. بعد، تقریباً دو عدد انار را میشویم و دانهها را جدا میکنیم.
مرحله ششم
حالا به اندازه 1 پیمانه از دانههای انار را داخل کاسهای که مواد سالاد را در آن داریم میریزیم. برای چک کردن لبوها، یک چاقو را در آنها فرو میکنیم؛ اگر چاقو راحت وارد شد، یعنی آنها پخته شدهاند، پس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
سپس اجازه میدهیم لبوها خنک شوند و آنها را به شکل مکعبی روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم و به باقی مواد اضافه میکنیم. همچنین، وقتی عدسها پخته شدند، آنها را هم آبکش کرده و به مواد سالاد میافزاییم.
مرحله هشتم
در این مرحله سس را تهیه میکنیم. برای این کار، یک لیمو ترش تازه را از وسط نصف میکنیم و آب آن را در یک پیاله میریزیم و هستههای آن را جدا میکنیم. سپس، 3 قاشق از آب لیمو را در یک کاسه میریزیم.
مرحله نهم
حالا روغن زیتون، عسل، کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آنها را خوب مخلوط میکنیم. سپس آرام آرام سس را روی سالاد عدس میریزیم و با قاشق مواد سالاد را هم میزنیم که همهجا خوب مخلوط شود.
مرحله دهم
مواد سالاد و سس را به قدری ترکیب میکنیم که سس به تمام قسمتهای سالاد برسد و طعم آن به خوبی جا بیفتد. سپس سالاد عدس آماده شده را در ظرف دلخواه میریزیم و سرو میکنیم.