مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد فتوچینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد فتوچینی

سالاد فتوچینی یکی از سالادهای معروف و خوشمزه است که در مواقع مختلف، با طعم های متفاوتی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فتوچینی ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
هویج آبپز ۱ عدد
سیب زمینی آب پز ۱ عدد بزرگ
خیار شور ۵ عدد
فلفل کاپیا ۳ عدد
ذرت پخته نصف لیوان
مواد لازم برای سس
ماست چکیده ۱ تا ۲ لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش سالاد فتوچینی

مرحله اول

ابتدا باید سس سالاد را درست کنیم. برای این کار، ماست چکیده و سس مایونز را در یک ظرف می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا سیر را پوست میکنیم و با رنده ریز رنده می‌زنیم. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. حالا سس را به مدت کمی در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.

مرحله سوم

حالا باید سالاد را آماده کنیم. برای این کار، یک قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم. سپس کمی نمک و روغن به آب اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

وقتی آب جوش آمد، فتوچینی را داخل آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. می‌توانید زمان دقیق پخت را روی بسته‌بندی آن ببینید.

مرحله پنجم

بعد از پخت فتوچینی، آن را آبکش می‌کنیم و می‌گذاریم کامل خنک شود. سپس فلفل کاپیا را خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ می‌کنیم تا نرم شود.

مرحله ششم

فلفل سرخ شده را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و هویج، خیارشور و سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم. همچنین ذرت و نخود فرنگی را هم اضافه کرده و همه مواد را کمی مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فتوچینی را هم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس سس را از یخچال درآورده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا سس به تمامی سالاد بچسبد. در نهایت، سالاد را در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا