مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد قارچ و ذرت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد قارچ و ذرت

سالاد قارچ و ذرت یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در رستوران‌ها است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۴۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ لیوان
هویج ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و آویشن به مقدار کافی

آموزش سالاد قارچ و ذرت

مرحله اول

برای تهیه سالاد قارچ و ذرت خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را به خوبی می‌شوییم و سپس آن‌ها را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود. بعد از آن، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای یا نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی کره یا روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد قارچ‌های خرد شده را به تابه می‌ریزیم و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها بخار شود و کاملاً سرخ شوند.

مرحله سوم

برای اینکه رنگ قارچ‌ها تغییر نکند و سفید بمانند، در حین پخت مقداری آب لیمو ترش به آن‌ها اضافه می‌کنیم. وقتی قارچ‌ها سرخ شدند، هویج را به صورت نگینی یا خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

هویج خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود. وقتی هویج نرم شد، ذرت کنسروی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این آموزش ما از کنسرو ذرت استفاده کردیم. اگر تمایل دارید، می‌توانید ذرت را با کمی آب بپزید تا نرم شود و سپس به مواد دیگر اضافه کنید. بعد از آن، آب لیمو ترش را به تابه اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

در پایان، پودر سیر، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند. در نهایت سالاد را گرم سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا