مواد لازم و آموزش سالاد لبنانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد لبنانی
سالاد لبنانی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف بینالمللی است که بدلیل نامش، به لبنان تعلق دارد. این سالاد خوشمزه شامل نان سرخ شده و سبزیجات است و طعمی خاص و خوشمزه دارد. اگر میخواهید طعمهای جدیدی را امتحان کنید، پیشنهاد میکنیم این سالاد را در خانه درست کنید. سالاد لبنانی را میتوان به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی برای مهمانیها آماده کرد یا به عنوان یک وعده ساده برای شام و نهار مصرف نمود. برای آموزش کامل این سالاد، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
کاهو | ۴ برگ |
نعناع | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
تربچه | ۳ عدد |
خیار | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
پیازچه | ۳ ساقه |
فلفل سبز | ۱ عدد |
نان پیتا | ½ نان |
روغن زیتون | ۷ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
سماق قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد فتوش
مرحله اول
برای تهیه سالاد لبنانی، ابتدا کاهو را به صورت ریز خرد کرده و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس تربچه، خیار و گوجه فرنگی را به شکل ورقهای خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، نعناع، جعفری، پیازچه و فلفل سبز را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه مواد اضافه میکنیم. همچنین نان پیتا را به قطعات کوچک خرد کرده و در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله سوم
حالا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم…
“““html
اول از همه، روغن را در تابه گرم میکنیم. بعد نانهای کوچک شده را به تابه اضافه میکنیم و آنها را خوب سرخ میکنیم تا ترد و برشته شوند. سپس این نانهای برشته را به کاسه حاوی سایر مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اگر بخواهیم سالاد را سالمتر و کمکالریتر درست کنیم، میتوانیم نانهای پیتا را در فر برشته کنیم. حالا مواد سالاد را به آرامی مخلوط میکنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
مرحله پنجم
حالا برای درست کردن سس سالاد لبنانی، ما آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده داخل یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس مقداری سماق و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و دوباره ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
پس از آماده شدن سس سماق، آن را به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه میکنیم و به آرامی همه مواد را قاطی میکنیم تا سس به تمام قسمتهای سالاد برسد. سپس روی کاسه سالاد را با سلفون میپوشانیم و تا زمان سرو در یخچال میگذاریم.