مواد لازم و آموزش سالاد لوبیا چیتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد لوبیا چیتی
سالاد لوبیا چیتی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلفی درست کرد. در اینجا شما میتوانید آموزش کامل و مرحله به مرحله این سالاد را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم سالاد لوبیا چیتی | |
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
لوبیا چیتی | ۱ لیوان |
خیارشور | ۸ عدد |
هویج کوچک | ۲ عدد |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
کاهو | ۱۲ برگ |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش سالاد لوبیا چیتی
مرحله اول
برای آغاز تهیه سالاد لوبیا چیتی، ابتدا لوبیا چیتی را در یک کاسه بریزید و دو بار آبکش کنید. سپس کاسه را تا نیمه با آب پر کنید و اجازه بدهید لوبیا چیتی به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس بخورد.
مرحله دوم
برای کاهش نفخ لوبیا چیتی، در طول این ۲۴ ساعت، ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد از این زمان، لوبیا را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله سوم
حالا لوبیا چیتی را در یک قابلمه بریزید و آن را تا نیمه با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید لوبیا به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزد تا کاملاً نرم شود. همچنین در این زمان، سیب زمینیها را بشویید.
مرحله چهارم
سیب زمینیها را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و آن را تا نیمه با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بپزد تا کاملاً مغز پخته شود.
مرحله پنجم
هنگامی که سیب زمینی پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس به صورت
“““html
مکعبهای کوچک را خرد میکنیم. سپس در یک کاسه مناسب، ماست را میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با استفاده از چنگال، ماست را هم میزنیم تا نرم و یکدست شود. سپس سس مایونز را اضافه میکنیم و دوباره با چنگال خوب هم میزنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. حالا خیارشور را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله هویج را شسته و پوست آن را میگیریم و با رندهای ریز، رنده میکنیم. سپس برگهای کاهو را جدا کرده و میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا کاهو را خرد کرده و در ظرف سرو میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، لوبیا پخته شده را در آبکش میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود و کاملاً خنک شود. سپس خیارشور و سیبزمینی خرد شده را به کاهو اضافه میکنیم و بعد لوبیا چیتی را روی آنها میریزیم.
مرحله هشتم
حالا هویج رنده شده را به مخلوط سالاد اضافه کرده و آب لیمو تازه، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط ماست و سس میافزاییم و خوب هم میزنیم. سپس سس را روی سالاد میریزیم.
مرحله نهم
در پایان، شوید را روی سالاد لوبیا چیتی ریخته و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا سس به همه مواد برسد. سپس سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب جا بیفتد و سپس سرو میکنیم. نوش جان!